ΣΚΥΔΡΑ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ…

2021-07-08

ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΥΔΡΑΣ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ &  ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ!!-ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...

''Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου''!!, ''Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα''!!, ''Γιάννης (Στάθης) κερνάει Γιάννης (Κατερίνα) πίνει''!!, ''Μία από τα ίδια'', αλλά και πάμπολλες άλλες παροιμίες του θυμόσοφου λαού μας θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, σχετικά με τον απαράδεκτο, προκλητικό και ανασυγχρονιστικό τρόπο που αντιμετωπίζει τους θεσμούς και τα όργανα του Δήμου...

... αλλά και τους κατοίκους της Σκύδρας, αναφορικά με τη διαδικασία συνεδριάσεων των οργάνων του Δήμου, η Δημοτική Αρχή του 60%, η οποία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι μάλλον κάτι φοβάται!!, καθόσον έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και πάλι, ναι καλά καταλάβατε, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε και να διαβάζαμε έστω και μέσα από τις προσωπικές τους σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τις απόψεις των υπολοίπων- κατά τα άλλα λαλίστατων για άλλα θέματα ήσσονος σημασίας-, μελών της διοικούσας παράταξης για το θέμα αυτό, αν δηλαδή συμφωνούν με τον τρόπο αυτό των συνεδριάσεων!!

Συνεχίζοντας λοιπόν την τακτική της η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σκύδρας, να επιμένει για τους δικούς της λόγους στη συνεδρίαση των οργάνων του Δήμου, με τις Νόμιμες μεν, αναχρονιστικές και καταδικαστέες στη συνείδηση των πολιτών δε, μεθόδους, αφήνοντας τα μέλη χωρίς... φωνή, αλλά και στο... σκοτάδι της ενημέρωσης τους δημότες της Σκύδρας!!...

... προγραμμάτισε και πάλι την διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθόσον σύμφωνα με ανακοίνωση θα συνεδριάσει την Δευτέρα 12/7/2021 ώρες 12.00-14.00 διά περιφοράς προκειμένου συζητήσει τα -07- παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας - Δευτέρα 12-7-2021

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει με περιφορά, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 (12:00΄-14:00΄), έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα εξής επτά θέματα:

  • Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τον καθορισμό των τελών της Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2021.
  • Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την τροποποίηση του Κανονισμού λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Σκύδρας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ( 20-8-2021 έως 25-8-2021).
  • Έγκριση της αριθ. 20/2021 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τον καθορισμό τιμής μονάδας για την αποζημίωση απαλλοτριωτέας (ρυμοτομούμενης) έκτασης στην επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας στην περιοχή του Ο.Τ. Γ100.
  • Έγκριση της αριθ. 21/2021 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τον καθορισμό τιμής μονάδας για την αποζημίωση οικοπεδικής έκτασης στην επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας στην περιοχή του Ο.Τ. Γ109.
  • Έγκριση 3ης παράτασης τμηματικής προθεσμίας του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Τ.Κ. ΑΣΠΡΟΥ».
  • Σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΕΦΑΚΠΠ μετά από την αριθ. 23/2021 απόφαση τους.
  • Έγκριση για δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση μίας αίθουσας στον 1ο όροφο του Πολύκεντρου Σκύδρας στο «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΥΔΡΑΣ».

  • 08-7-2021/17:02