ΣΚΥΔΡΑ: ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 65% ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ!!

2021-08-29

ΣΧΟΛΙΟ 2

Δυσάρεστα συνεχίζει να εκπλήσσει τους δημότες της Σκύδρας, και όχι μόνο, το 65%!! της Δημοτικής Αρχής, η οποία δείχνει ότι μάλλον... φοβάται τη δημοσιότητα, καθόσον συνεχίζει να πραγματοποιεί τις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου Σκύδρας, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, τόσο από τους Δημοτικούς Συμβούλους όσο και από τους κατοίκους του Δήμου.

Έτσι λοιπόν για μία ακόμη φορά, στην ουσία φιμώνει την αντιπολίτευση, αλλά και τη συμπολίτευση!!, και αφήνει τους δημότες στο σκοτάδι της ενημέρωσης, αφού το 65% αποφάσισε και πάλι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης να γίνει με τον αγαπημένο τρόπο που έχει επιλέξει, ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΔΕ, της διά περιφοράς συνεδρίασης την 31/8/2021, προκειμένου ''συζητηθούν'' τα 20 θέματα της ημερήσιας διάταξης (ΔΕΣ ΕΔΩ), διεκδικώντας μία ακόμη αρνητική θέση στη συνείδηση των κατοίκων της Σκύδρας, αλλά και πανελλαδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!

Να σημειώσουμε δε ότι την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου θα ''συζητηθούν'' τα 18 θέματα (ΔΕΣ ΕΔΩ), αλλά και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου θα ''συζητηθούν'' τα δύο θέματα (ΔΕΣ ΕΔΩ),  και αυτές, ναι καλά μαντέψατε!!,  ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!, χωρίς δυστυχώς να γνωρίζει ουδείς τι θα συζητηθεί, και πως θα ψηφισθούν τα παραπάνω θέματα!! 

Εσύ δημότη της Σκύδρας, ''σκάσε'' και πλήρωνε αυτούς που αποφασίζουν για σένα, χωρίς εσένα!!

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

29/8/2021

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-08-29 23:52

Το Όνομά σας:

Δ.Σ.

Μήνυμα:

Το κάνει γιατί γνωρίζει ότι θα της τεθεί ευθέως το ερώτημα από την αντιπολίτευση, ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που έχει ζητήσει να του παραχωρηθεί δημόσια έκταση για να εκμεταλλευτεί τα ιαματικά νερά του Λουτροχωρίου...και τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-08-31 23:05

Το Όνομά σας:

Σκυδραιος

Μήνυμα:

Με 80% μάλλον θα κλείσει και ο Δήμος Σκύδρας αλλά η Δήμαρχος δεν νοιάζεται. Όταν κλείνει τράπεζα μετά μία εβδομάδα βγάζει ανακοίνωση. Τώρα ακούστηκε ότι θα κλείσει και το υποθηκοφυλακείο. Τι έμεινε Ο Δήμος, που και αυτός θα ενωθεί με Έδεσσα αποτι ακούγεται και υπεύθυνη για όλα είναι η Δήμαρχος