ΣΚΥΔΡΑ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!!

2022-07-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με αφορμή δελτίο τύπου της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας αναφορικά με Ασφαλτόστρωση στο Ριζό-Πέλλας (δες παρακάτω), η Δήμαρχος Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα, προέβη στην παρακάτω ανάρτηση- δήλωση στην προσωπική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αν μη τι άλλο προκαλεί ερωτηματικά και που στην  ουσία... αδειάζει τον Τζαμτζή Ιορδάνη!!

Δείτε σχετικά παρακάτω την ανάρτηση-δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας

15/7/2022

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 

Ασφαλτόστρωση στο Ριζό. Ι. Τζαμτζής: «Συνεχίζουμε με έργα ουσίας»

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμου, συνολικού μήκους 1893 μ., που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Τοπικής Κοινότητας Ριζού. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 255.000,00 με ΦΠΑ 24%. Το έργο αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο ευθύνης της.

Το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής επισκέφθηκε την περιοχή και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών. Σε δηλώσεις του ο κ. Τζαμτζής τόνισε: «Σε τρεις ημέρες θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση δρόμων στο Ριζό. Συνεχίζουμε με έργα ουσίας και προσφοράς στους συμπολίτες μας».

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-07-18 14:25

Μήνυμα: ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΣΚΥΔΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ