ΣΚΥΔΡΑ: Η ΝΕΑΡΗ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΥ ''ΣΚΙΖΕΙ'' ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ!!(ΒΙΝΤΕΟ)

2022-12-08

Το όνειρό της θέλει να κάνει πραγματικότητα η νεαρή, μέχρι πριν λίγο καιρό αεροσυνοδός από τη Σκύδρα, και να καθίσει στη θέση του πιλότου.

Πρόκειται για την εκ Σκύδρας καταγόμενη Παπαδοπούλου Θεοδώρα του Σεραφείμ, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της σαν αεροσυνοδός, και τώρα αποφάσισε να... ανοίξει τα φτερά της και να ικανοποιήσει το μεγάλο της όνειρο.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν, άφησε το επάγγελμα της ως αεροσυνοδός σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής και αποφάσισε να... περάσει στο πιλοτήριο, γράφοντας την δική της ιστορία στους αιθέρες, επιβεβαιώνοντας τη ρύση ότι ''Εάν κάτι το αγαπάμε και το θέλουμε πρέπει να το κυνηγήσουμε''!!

Έτσι λοιπόν η  νεαρή από τη Σκύδρα, σπουδάζει σε μία σχολή πιλότων που εδρεύει στην Καβάλα, καταλαμβάνοντας ένα ακόμη... φρούριο των ανδρών, που μέχρι σήμερα συνηθίζαμε να βλέπαμε πιλότους μόνο άνδρες.

Σίγουρα η οικογένειά της, ο πατέρας της Σεραφείμ, η μητέρα της Έλσα και η αδελφή της Μάγδα, γνωστή δικηγόρος των Γιαννιτσών, θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι.

Καλές απογειώσεις και προσγειώσεις λοιπόν και από εμάς και καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα της καθήκοντα.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο...

Πηγή βίντεο: kavalanews.gr

08/12/2022