ΣΚΥΔΡΑ: ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ''ΨΥΧΙΚΑ'' ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-02-08

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη χθεσινή, Δευτέρα 07/02/2022 μεσημβρινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, κατά τη συζήτηση του 17ου θέματος που αφορούσε ''Ορισμό αμοιβής δικηγόρων για σύνταξη γνωμοδοτήσεων'', η οποία ορίσθηκε στα 120,00 ευρώ.

Ο Δημοτικός σύμβουλος Σπανός Αθανάσιος πρότεινε να προσληφθεί μόνιμος δικηγόρος στο Δήμο Σκύδρας ώστε να παρέχει τις Νομικές του συμβουλές στα διάφορα προβλήματα και θέματα που προκύπτουν στον Δήμο, πρόταση στην οποία διαφώνησε η Δήμαρχος, υποστηρίζοντας ότι οι υποθέσεις δίνονται αναλογικά και  μόνο σε δικηγόρους της Σκύδρας.

Με την θέση αυτή όμως διαφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πορτοκαλίδης Χάρης λέγοντας ότι η Δ΄ήμαρχος προτιμά συγκεκριμένους μόνο δικηγόρους της πόλης, αλλά και νομικούς εκτός δήμου Σκύδρας, με αποτέλεσμα κατά τη συζήτηση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να κλείσει!! το μικρόφωνο του Πορτοκαλίδη!!

Προσβλητικά για το πρόσωπο του παραπάνω συμβούλου απάντησε η Δήμαρχος Σκύδρας, η οποία μάλλον έχει και γνώσεις ψυχιάτρου!!, αφού... γνωμάτευσε ψυχιατρικό πρόβλημα σ ΄αυτόν!!, κάτι που επεσήμανε και ο Σπανός Αθανάσιος ζητώντας εκ νέου τον λόγο, δείχνοντας ότι ηγείται πλέον της αντιπολίτευσης.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τους ενδιαφέροντες διαλόγους μεταξύ της Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Σπανού και Πορτοκαλίδη.

08-02-2022