ΣΚΥΔΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ…

2021-01-29

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατοίκους της Κοινότητας του Ανύδρου, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, από τις 10:00΄έως τις 12:00΄μ.

Πιο συγκεκριμένα οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας, είτε μέσα από τ΄ αυτοκίνητα των κατοίκων είτε εκτός.

Πληροφορίες: Αθανάσιος Τσαβδάρης, Πρόεδρος Κοινότητας Ανύδρου, τηλ.: 6908993339.

Χρήσιμες υπενθυμίσεις:

  • Πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις οι δημότες θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.
  • Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για πιθανή ενημέρωσή τους.
  • Σε κάθε αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν με τον οδηγό δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.
  • Παρακαλούνται όσες κι όσοι θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και ν΄ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων ώστε οι διαδικασίες των εξετάσεων να ολοκληρωθούν ομαλά.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά τον Ε.Ο.Δ.Υ. και γι΄αυτήν τη συνεργασία.