ΣΚΥΔΡΑ: ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΣΤΟ ''ΓΥΑΛΙ'' ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!

2021-04-12

Η ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ''ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ'' & ''ΑΣΤΕΡΙ'' ΣΤΟ BIG BROTHER ΜΑΚΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ ΤΟΥ...

Τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύδρας, ως Δημοτικό Σύμβουλο και στη συνέχεια ως Αντιδήμαρχο στον τομέα καθαριότητας, ο οποίος άφησε το δικό του αποτύπωμα και τη δική του σφραγίδα, αλλάζοντας την όψη της πόλης, αφού αρκετές φορές συμμετείχε ενεργά και ο ίδιος στην καθαριότητα της πόλης...

... ενώ η πρόταση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, ως άλλος Κακλαμάνης Νικήτας, κατά τη συνεδρίαση της 16/11/2018 η οποία και πάγωσε άπαντες μέσα στην αίθουσα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην εν ψυχρώ δολοφονία του Βόρειου/Ηπειρώτη Κατσίφα Κων/νου από την Αλβανική Αστυνομία, σαν ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στην μνήμη του.

H πρόταση αυτή απερρίφθη, τόσο από τον Πρόεδρο Ανδρεάδης Στάθη, όσο και από την Δήμαρχο Ιγνατιάδου Κατερίνα, αλλά και από την πλειοψηφία των Συμβούλων, με εξαίρεση την Ραχήλ Αλεξανδρίδου που στάθηκε αρωγός στην πρόταση αυτή, όπου με διάφορες δικαιολογίες ο Πρόεδρος απέρριψε αυτήν, ψελλίζοντας ύστερα από συνεννόηση με την Δήμαρχο Ιγνατιάδου Κατερίνα, διάφορες δικαιολογίες.

Αργότερα, έλαμψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, συμμετέχοντας στο νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ ''Big Brother'', ο οποίος και έγινε γνωστός πανελλαδικά ως ''ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ'' λόγω της θέσης που κατείχε στον Δήμο Σκύδρας.

Αναφερόμαστε στον δραστήριο και εξωστρεφή 48χρονο Μακρίδη Χρήστο, καταγόμενο από τ.κ του Δήμου Σκύδρας, παντρεμένος, έχοντας μία κόρη 4 ετών, ο οποίος δεν .. μασάει τα λόγια του και τα λέει έξω από τα δόντια, με όποιο τίμημα γι΄αυτόν.

Ο επόμενος στόχος για τον Μακρίδη Χρήστο, είναι πολύ υψηλός, αφού βάζει τον πήχη πολύ ψηλά, στοχεύοντας στην κεντρική πολιτική σκηνή και στα έδρανα του Κοινοβουλίου, μέσω πολιτικού κόμματος με πατριωτικές απόψεις.

Ήδη έχει ορισθεί από τον πρόεδρο του κόμματος, υπεύθυνος αγροτικής πολιτικής στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, εργαζόμενος σκληρά και αθόρυβα να αναδείξει τα προβλήματα των αγροτών.

Τι άλλο να ευχηθούμε λοιπόν στον φιλόδοξο Χρήστο, εκτός από καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο νέο εγχείρημα που θα ξεκινήσει με στόχο την κατάκτηση μίας έδρας στην Πέλλα με το κόμμα που θα κατέβει υποψήφιος...

12-4-2021/13:02