ΣΚΥΔΡΑ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Ή ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ!!-ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ…

2021-10-05

Επανερχόμαστε και πάλι, ύστερα από παράπονα αναγνωστών και φίλων της ιστοσελίδας μας, και μάλιστα για πολλοστή φορά για ένα θέμα που ανέδειξε πολλάκις η ιστοσελίδα μας, χωρίς δυστυχώς να συγκινηθεί ουδείς εκ των αρμοδίων!!

Ειδικότερα, μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί και πάλι η εικόνα που αντικρίζει ο περαστικός με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται για αρκετό καιρό η Ελληνική Σημαία πάνω στον ιστό, στο κέντρο της τ.κ Μαυροβουνίου-Πέλλας του Δήμου Σκύδρας, και μάλιστα σε σημείο της οδού ορατή από τους οδηγούς που καθημερινά διέρχονται από το χωριό ...

... και ειδικότερα στο πρώην κτήριο που στέγαζε την πρώην κοινότητα, και νυν Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, κάτι που είχε επισημάνει η ιστοσελίδα μας πριν αρκετό καιρό και πάλι ύστερα από καταγγελίες πολιτών, χωρίς δυστυχώς να συγκινηθούν έκτοτε οι αρμόδιοι για να πράξουν το αυτονόητο!!

Τα ερωτήματα και απορίες δε που έχουν και θέτουν στην ιστοσελίδα μας  οι περαστικοί από το σημείο, είναι ότι ''Καλά ουδείς από τους αρμόδιους ή κατοίκους του χωριού δεν αντελήφθησαν το γεγονός της σχισμένης και ρυπαρής  Σημαίας, ώστε να ενημερώσουν ανάλογα για την αντικατάστασή της'' ή ΄΄Ας την αφαιρέσουν εντελώς τουλάχιστον ώστε να μην αποτελεί ντροπή για το χωριό τους και το Δήμο Σκύδρας'';

Να σημειώσουμε  δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρμόδιοι απαξιώνουν να αντικαταστήσουν τα ρυπαρά Σύμβολα της χώρας μας, καίτοι αυτό έχει επισημανθεί και κατά το παρελθόν και πάλι από την ιστοσελίδα μας (Μνημείο Ηρώων της Σκύδρας και ΚΕΠ, προτομή της Ελληνίδας τραγουδίστριας της ''Νίκης'', Σοφίας Βέμπου στην τ.κ Καλλίπολης.

Τέλος να θυμίσουμε ότι από την παραπάνω τοπική κοινότητα κατάγεται τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Τζαμτζής Ιορδάνης, όσο και  λαλίστατος για άλλα θέματα Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε και Αντιδήμαρχος του Δήμου Σκύδρας!!

Δείτε σχετικές φώτο και ειδικότερα πως είναι η Ελληνική Σημαία που... κοσμεί το παραπάνω κτήριο...

05-10-2021/21:09