ΣΚΥΔΡΑ: ΑΝΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!! (ΦΩΤΟ)

2022-11-14

Ακόμη μία καταγγελία έφθασε στην ιστοσελίδα μας, συνοδευόμενη με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, αναφορικά με την άσκοπη και αλόγιστη χρήση του Δημόσιου φωτισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πέλλας!!

Ειδικότερα και σύμφωνα με αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, χθες Κυριακή 13/11/2022 από τις πρώτες πρωινές ώρες και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μεγάλος αριθμός φωτιστικών που βρίσκονται στην αρχή της Ν.Ε.Ο Μαυροβουνίου-Γιαννιτσών, ήταν σε πλήρη λειτουργία!!, χωρίς να υπάρχει λόγος, προκαλώντας τα ερωτήματα και την αγανάκτηση των εποχούμενων από το σημείο.

Και μάλιστα τη στιγμή που όλες οι Κυβερνήσεις, όπως και η δική μας, λαμβάνουν επώδυνα μέτρα κατά των πολιτών για τον περιορισμό της κατανάλωσης της ενέργειας, κάποιοι άλλοι μάλλον φαίνεται ότι δεν... ιδρώνει το αυτί τους.

Και μη μας πούνε ότι συνεργείο δοκίμαζε τον φωτισμό για να διαπιστώσουν ποιες λάμπες είναι καμένες για να τις αντικαταστήσουν, καθόσον, αφενός ήταν ημέρα Κυριακή, αφετέρου δεν υπήρχε κανένα συνεργείο στην περιοχή για τον έλεγχο!!

Και η μόνιμη ερώτηση που υποβάλλει συνήθως η ιστοσελίδα μας, αλλά και οι αναγνώστες μας προς κάθε αναρμόδιο-αρμόδιο, είναι, ''Αραγε θα άφηναν οι Κύριοι αυτοί στα σπίτια τους το φωτισμό να είναι αναμμένος χωρίς λόγο''!!  

14/11/2022