ΣΚΥΔΡΑ: ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 30 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...

2023-07-31

Οι 30 πρώτοι υποψήφιοι για την «Αλλαγή Σκυτάλης» της Σκύδρας

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για τη Σκύδρα, καθώς η επικεφαλής της παράταξης«Αλλαγή Σκυτάλης» και υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου ανακοίνωσε τους πρώτους 30 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου της,οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών της Σκύδρας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Με ακλόνητη τη δέσμευσή μας, σας παρουσιάζουμε τους πρώτους υποψήφιους της «Αλλαγή Σκυτάλης» για τη Σκύδρα. Πρόκειται για αξιόλογους, έμπειρους ανθρώπους της πόλης μας που έχουν διάθεση προσφοράς.

Κάθε άτομο φέρνει ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων, εμπειριών και προοπτικών στο τραπέζι, διασφαλίζοντας ότι η παράταξή μας αντιπροσωπεύει το ζωντανό μωσαϊκό της πόλης μας. Τους ευχαριστώ για την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου» δηλώνει η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου.

«Τις επόμενες εβδομάδες, οι υποψήφιοί μας θα έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους, θα ακούσουν τις ανησυχίες σας και θα μοιραστούν τα οράματά τους για μια πιο ευημερούσα και συμπονετική Σκύδρα. Μαζί, θα συνδημιουργήσουμε μια πόλη που δε θα αφήνει κανέναν πίσω και θα τιμά την κληρονομιά της, αγκαλιάζοντας παράλληλα την ανάπτυξη, την καινοτομία και τους νέους μας».

«Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε αυτή τη συναρπαστική και χωρίς αποκλεισμούς πορεία προς την πρόοδο. Μαζί, θα αναλάβουμε τη σκυτάλη της ηγεσίας, φωτίζοντας μια εποχή γεμάτη προοπτικές και ευημερία για την πόλη μας» δηλώνει η Μαρία Παπαδοπούλου.

Η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου συναντήθηκε με τους πρώτους υποψήφιουςκαι είναι, αλφαβητικά, οι εξής:

1.-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

2.-ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3.-ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

4.-ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

5.-ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

6.-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

7.-ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

8.-ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

9.-ΛΙΑΠΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

10.-ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

11.-ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

12.-ΜΠΟΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

13.-ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

14.-ΝΕΡΑΝΤΖΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

15.-ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

16.-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

17.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

18.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

19.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

20.-ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

21.-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

22.-ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

23.-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

24.-ΣΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

25.-ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

26.-ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

27.-ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ

28.-ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

29.-ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

30.-ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

31/7/2023