ΣΚΥΔΡΑ: Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ…

2023-09-12

Έγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της Αλλαγής Σκυτάλης για τη Σκύδρα!!

Η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου ανακοίνωσε και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης. Το εκλογικό κέντρο της Αλλαγής της Σκυτάλης για τη Σκύδρα βρίσκεται στο χώρο του πρώην Κτηματολογίου και πρώην Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Αργυρουπόλεως 16 και θα χρησιμεύσει ως κόμβος για τους πολίτες ώστε να έρθουν σε επαφή με τους υποψηφίους της παράταξης,

Η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης αναφέρει: « Προσκαλούμε κάθε πολίτη της Σκύδρας να έρθετε μαζί μας στο εκλογικό μας κέντρο όπου μπορείτε:

- Να γνωρίσετε τους υποψηφίους: Να εμπλακείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους υποψηφίους μας, ο καθένας από τους οποίους είναι πρόθυμος να μοιραστεί το όραμά του για την πόλη μας και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

- Να εξερευνήσετε το όραμά μας: Ανακαλύψτε το αναπτυξιακό πλάνο της Αλλαγής Σκυτάλης για τη Σκύδρα, το οποίο βασίζεται στη συμμετοχικότητα, τη βιωσιμότητα και την πρόοδο, και δείτε πώς ευθυγραμμίζεται με τις δικές σας φιλοδοξίες για την πόλη μας.

- Να συμμετέχετε: Μάθετε για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος ενεργά στην εκστρατεία μας, από τον εθελοντισμό μέχρι την ανταλλαγή ιδεών και προβληματισμών».

«Προσκαλούμε κάθε πολίτη της Σκύδρας να έρθει μαζί μας στο εκλογικό μας κέντρο και να γίνει αναπόσπαστο μέρος αυτού του μετασχηματιστικού ταξιδιού. Μαζί, θα μεταδώσουμε τη δάδα της ηγεσίας, φωτίζοντας μια πορεία προς ένα πιο ζωντανό, ευημερούν και χωρίς αποκλεισμούς μέλλον για την πόλη της Σκύδρας» δηλώνει η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου.

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης Αλλαγής Σκυτάλης λειτουργεί καθημερινά 10.00-14.00 και 18.00-22.00.

12/9/2023