ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: 14 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…

2023-05-12

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο οι οποίοι είναι πραγματικά σατανικοί είτε θες να το παραδεχτείς είτε όχι. Παρότι δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν, βρίσκονται γύρω μας.

Παρακάτω, αναφέρομαι σε ορισμένα από τα σημάδια που μπορεί να δηλώνουν ότι κάποιος είναι πολύ πιο σκοτεινός από όσο νόμιζες. Ενώ τα παρακάτω από μόνα τους δεν είναι όλα κακά, αν συνδυαστούν φτιάχνουν ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου που αγαπά να περιπλέκει τα πράγματα και να πληγώνει τους άλλους. Αυτό το είδος ατόμου πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεται.

Τα άτομα με σατανική προσωπικότητα:

 • Κρατάνε μυστικά

Δεν θα σου πουν ποτέ την αλήθεια. Θα περιστρέφονται γύρω από ένα θέμα αλλά ποτέ δεν θα μιλούν ξεκάθαρα γι αυτό και θα αποκρύπτουν πληροφορίες. Απλώς δεν μπορείς ποτέ να μάθεις ολόκληρη την ιστορία από αυτούς.

 • Ποτέ δεν έχουν τύψεις

Ποτέ δεν μετανιώνουν και δεν έχουν τύψεις επειδή δεν νιώθουν κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνονται άσχημα γι αυτά που έκαναν ή επειδή πλήγωσαν τους άλλους. Κάνουν ό, τι νομίζουν πως χρειάζεται και δεν σταματούν με τίποτα.

 • Είναι ανεύθυνοι

Δεν είναι καθόλου υπεύθυνοι και δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους για τίποτα. Όσα περισσότερα τους ζητάς να κάνουν, τόσα λιγότερα θα κάνουν.

 • Χειραγωγούν διαρκώς τους άλλους

Είναι εκπληκτικά χειριστικοί και κοροϊδεύουν τους άλλους για να κάνουν ό, τι τους πουν. Δεν νοιάζονται για το μέχρι που πρέπει να φτάσουν για να πραγματοποιήσουν κάτι.

 • Αγαπούν να αποπροσανατολίζουν τους άλλους

Αγαπούν να τους συγχύζουν όλους. Συνεχώς τους αποπροσανατολίζουν και τους κάνουν να σκέφτονται με λανθασμένο τρόπο. Θα σου ανεβάζουν συνεχώς τις ελπίδες για το τίποτα ξανά και ξανά αν τους το επιτρέψεις.

 • Αλλάζουν τα γεγονότα ώστε να ταιριάζουν στην αφήγηση τους

Πάντα διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να φανούν οι ίδιοι καλύτεροι. Θα αλλάξουν την ιστορία τους ώστε όλα να ταιριάζουν.

 • Αρνούνται να αποδεχτούν την αλήθεια

Ποτέ δεν δέχονται την αλήθεια όπως είναι. Αρνούνται να δουν τον κόσμο όπως είναι και βλέπουν μόνο αυτό που θέλουν. Είναι σαν να ζουν με καλυμμένα τα μάτια τους.

 • Είναι πολύ ελεγκτικοί

Θέλουν πάντα να ελέγχουν τους άλλους. Δεν θέλουν οι άνθρωποι της ζωής τους να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις. Οτιδήποτε που ίσως απειλήσει την αίσθηση του ελέγχου τους κυριολεκτικά τους διαλύει.

 • Δεν είναι ποτέ εδώ όταν δεν είσαι καλά

Ποτέ δεν θα είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι. Αν έχεις στεναχωρηθεί με κάτι δεν θα είναι ο ώμος που χρειάζεσαι για να κλάψεις. Δεν είναι υποστηρικτικοί και ποτέ δεν θα είναι.

 • Διαρκώς σπαταλούν τον χρόνο των άλλων

Πάντα ξοδεύουν τον χρόνο των άλλων. Είναι αγενείς και λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια. Όταν τους ρωτάς κάτι δεν απαντούν σοβαρά και αστειεύονται για τα πάντα.

 • Απολαμβάνουν να βλέπουν τους άλλους στεναχωρημένους

Αγαπούν να βλέπουν τους άλλους να είναι στεναχωρημένοι ή να πονούν. Τους αρέσει να βρίσκονται στην κορυφή και δεν μπορούν να το κάνουν αυτό αν όλοι είναι χαρούμενοι και πετυχημένοι. Οι αποτυχίες σου τους δίνουν δύναμη.

 • Δεν μπορείς να τους πεις κάτι χωρίς να το διευρύνουν

Κουτσομπολεύουν πολύ επειδή τους αρέσει να συζητούν τα αρνητικά των άλλων και να τα σχολιάζουν και ποτέ δεν αναφέρονται στα θετικά. Αν κάποιος κάνει ένα λάθος και το μάθουν, θα το μάθει και όλος ο κόσμος.

 • Αισθάνεσαι πολύ παράξενα γύρω τους

Σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο εκτός τόπου και άβολα. Η διαίσθηση σου καταλαβαίνει την δόνηση τους ακόμα και αν εσύ όχι. Μην φοβάσαι να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, ποτέ δεν λέει ψέματα.

 • Συνέχεια λένε ψέματα

Πάντοτε σου λένε ψέματα. Το κάνουν αυτό για να προβληθούν, για να επιβαρύνουν κάποιον και για να βάλουν τους άλλους στην «θέση» τους. Γι αυτούς τα ψέματα είναι ένα εργαλείο χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ζήσουν.

Πηγή: awaken.gr

12/5/2023