ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ: ‘’ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-12-20

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 20/12/2021 η διπλή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, στις οποίες, στην μεν πρώτη συζητήθηκε η Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων -Εξόδων οικ. Έτους 2022 Δήμου Σκύδρας, στη δε δεύτερη τα 14 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Εντύπωση κατά τις ως άνω συνεδριάσεις και ειδικότερα κατά την πρώτη, η οποία θεωρείται και η πιο σημαντική αφού συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου, προκάλεσε η απουσία των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αλλά και οι απαξιωτικές εκφράσεις της Δημάρχου Σκύδρας γι΄  αυτούς, καθώς και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρόσωπο της Παπαδοπούλου Μάγδας , ότι λέει ΄΄''αερολογίες΄΄ ' και το γεγονός ότι της αφαίρεσε το λόγο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πει την άποψή της!!

Συγκεκριμένα, λαβών το λόγο η παραπάνω Δημοτική Σύμβουλος, επεσήμανε το γεγονός ότι η ψήφιση του προϋπολογισμού έπρεπε σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, να περατωθεί έως τις 15/11/2021, θέτοντας ταυτόχρονα και κάποια ερωτήματα για τον προϋπολογισμό, ζητώντας απαντήσεις όχι από υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ή κάποιο αιρετό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πορτοκαλίδης Χάρης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, το ακατάλληλο της ώρας, που έχει σαν αποτέλεσμα την απουσία κάποιων Συμβούλων, ρωτώντας εύστοχα τον Πρόεδρο εάν έχει προγραμματίσει, διά ζώσης, μεσημβρινή συνεδρίαση άλλη φορά!!

Απαξιωτικά όμως μίλησε και η Δήμαρχος Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα για τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, λέγοντας συγκεκριμένα ότι ''Συνειδητά απουσιάζουν γιατί δεν έχουν πολιτικό λόγο και άποψη''!!

Κατά τα άλλα ο πολιτικός πολιτισμός και η στοιχειώδης ευγένεια μάλλον πήγαν περίπατο!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τους ενδιαφέροντες διαλόγους μεταξύ των... πρωταγωνιστών στη σημερινή συνεδρίαση...

20-12-2021/17:45