ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ!!

2021-11-11

ΣΧΟΛΙΑ 2

Στους κόλπους της αστυνομίας, τα ποσοστά εμβολιασμένων παραμένουν χαμηλά. Έντονος προβληματισμός στην ηγεσία του υπουργείου, την ώρα που ο κορονοϊός βάζει όλο και πιο δύσκολα...

Με τους πιο μέτριους υπολογισμούς οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί της Αχαΐας ανέρχονται σε ποσοστό 30%. Σύμφωνα με πιο «τραβηγμένη» εκτίμηση, ίσως και να αγγίζει το ποσοστό του 40%! Παρατηρείται δε, το εξής οξύμωρο: Να μετέχουν στα κλιμάκια των ελέγχων σε μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα και ανεμβολίαστοι αστυνομικοί.

Το φαινόμενο, φυσικά, δεν αφορά μόνο την Πάτρα και την Αχαΐα. Παρατηρείται σε όλη τη χώρα και ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου τα ποσοστά των ανεμβολίαστων αστυνομικών είναι υψηλότερα. Το γεγονός αυτό προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και τον ίδιο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο που αυτές τις μέρες βρίσκεται στις Η.Π.Α.

Μόλις επιστρέψει είναι πολύ πιθανό να λάβει την απόφαση του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών, που πιθανότατα θα συμπέσει και με αντίστοιχη απόφαση για τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για να φύγει από το νου του Τάκη Θεοδωρικάκου αυτό το ισχυρό ενδεχόμενο, πρέπει να καταλαγιάσει τις επόμενες μέρες η διάδοση του κορονοϊού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν προβλέπεται από τους ειδικούς, οπότε...

11-11-2021/16:22

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-11-11 17:56

Εισάγετε κείμενο:

Τα έχουν κάνει θάλασσα.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-11-12 20:01

Εισάγετε κείμενο:

Αν κάνουν πως τους βάζουν σε αναστολή οι κλέφτες κλπ εγκληματίες θα κάνουν τα πάρτι....