ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΛΑΚΗΣ): ‘’ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ- ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ’’!!

2022-06-09

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας από τον Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο και τον συνδυασμό ''ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ'', ενώ σε 15 μήνες οι δημότες της Αλμωπίας με την ετυμηγορία τους θα εκλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή. Οι υποψήφιοι για τον Δημαρχιακό θώκο, λοιπόν έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδιά τους.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας , του συνδυασμού ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'' Προκοπίδης Ευάγγελος (Λάκης), απαντώντας σε γενικότερα ερωτήματά μας για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Αλμωπίας, καθώς και για τα πολιτικά του σχέδια στον πολιτικό στίβο και δη στον στίβο της αυτοδιοίκησης.

Αφού τον ευχαριστήσουμε, δημοσιεύουμε τις ερωτό/απαντήσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας

1.-ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ...

Η Κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που ψήφισε στις 23-12-2021, ουσιαστικά επιχειρεί να "κατάσχει" τις ιαματικές πηγές καθώς και τις τουριστικές υποδομές που λειτουργούν σε ακτίνα 500 μέτρων. Χωρίς ξεκάθαρο πλαίσιο, χωρίς μια σύγχρονη αντίληψη για την ανάπτυξη των Λουτροπόλεων, έρχεται η Κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα αποτυχημένο μοντέλο, του Κράτους-επιχειρηματία, κρύβοντας τους πραγματικούς της στόχους.

Μιλώντας για προσέλκυση επενδύσεων..., αποσκοπεί να δώσει τα τουριστικά "φιλέτα" σε "ημέτερους" επιχειρηματίες.

Τον Φεβρουάριο του 2021, όταν κατατέθηκε το σχέδιο νόμου, αντιδράσαμε αλλά η Δημοτική Αρχή, μας καθησύχασε. Ζητήσαμε τότε ως παράταξη να εξαιρεθεί η Λουτρόπολη, από το προς ψήφιση νομοσχέδιο, καθώς είχε ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή, έδειξε αδράνεια.

Το ίδιο κάναμε και στις 24-9-21, στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης, όπου η Παράταξή μας έκρουσε τον Κώδωνα του κινδύνου καθώς ο Πρωθυπουργός στην Ομιλία του στη ΔΕΘ (Σεπτέμβριος του 2021), είχε τονίσει επί λέξη "Η Κυβέρνηση θα προωθήσει το Νομοσχέδιο του πρώην Υπουργού Τουρισμού, για την δημιουργία μιας Α.Ε., όπου θα εντάξει όλες τις Λουτροπόλεις, για την ανάπτυξή τους".

Είχαμε ζητήσει τότε να υπάρξουν αντιδράσεις αλλά η Δημοτική Αρχή και πάλι ήταν καθησυχαστική. Το ίδιο έκανε και μετά την ψήφιση του νόμου στις 23-12-21, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Όταν το θέμα τέθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31-5-22, μετά από δημοσίευμα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα των Αθηνών και το οποίο έκανε ειδική αναφορά στα Λουτρά Πόζαρ, γράφοντας ότι είναι ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου για την αξιοποίησή τους, στα πλαίσια της νεοσύστατης εταιρίας "Ιαματικές Πηγές Ελλάδος Α.Ε." με την ενεργοποίηση ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, ο κ. Δήμαρχος μίλησε για συκοφαντίες κ.α.

Αλήθεια τι άλλαξε σήμερα και έχουμε αυτή την κινητοποίηση;

Αντιλήφθηκε ο κ. Δήμαρχος την πραγματική κατάσταση και ψάχνει συνυπεύθυνους;

Οι ευθύνες όσων μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση είναι τεράστιες και έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές, που δεν τόλμησαν να αρθρώσουν μια κουβέντα στη διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου. Είναι η Δημοτική Αρχή, που δεν προέβαλε καμία αντίδραση.

Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι, αν η στάση όλων αυτών, είναι αδυναμία ή ενοχή;

Η Λουτρόπολη έχει μια μεγάλη ιστορία, η οποία περιγράφετε αναλυτικά στο βιβλίο της κ.Παπαδάκη-Κεκλίκογλου, "Τα Λουτρά Πόζαρ- μια μικρή υδροπολιτεία με μεγάλη ιστορία". Από τα ξύλινα παραπήγματα, τις υποτυπώσεις εγκαταστάσεις, την πρόσβαση στις ιαματικές πηγές με υποζύγια μέσω μονοπατιών, έως τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Τεράστιες αλλαγές, που έγιναν με αίμα και ιδρώτα των κατοίκων της επαρχίας μας. Άνθρωποι εργάσθηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες και άφησαν το αποτύπωμά τους. Άνθρωποι, που με τα χέρια τους, δημιούργησαν μια καλύτερη προοπτική για τις επόμενες γενιές. Αυτή την προοπτική, δεν πρέπει να την απεμπολίσουμε σε κανένα επιχειρηματία που θέλει να φέρει η Κυβέρνηση, με μοναδικό στόχο, το κέρδος.

2.-ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Πρωτίστως, να διαμορφώσουμε ένα αρραγές εσωτερικό μέτωπο, με την Τοπική Κοινωνία, παρούσα.

Η αναποτελεσματική λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης και τα συνεχή αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα, έχουν ως αποτέλεσμα τον προβληματισμό μεγάλης μερίδας των δημοτών, για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης. Δεν είναι λίγοι που λένε "να τα δώσουμε σε ιδιώτες, για να αναπτυχθεί ο τόπος".

Θα πρέπει να τους πείσουμε ότι είναι λάθος μια τέτοια αντίληψη, καθώς υποθηκεύεται το μέλλον και η προοπτική της Λουτρόπολης.

Η ανάγκη ενός νέου μοντέλου διοίκησης, η αξιοκρατική επιλογή του προσωπικού και των στελεχών της Επιχείρησης, η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής της Δημοτικής Επιχείρησης και η υλοποίηση καινοτόμων δράσεων, είναι τα βασικά στοιχεία, που θα βγάλουν την Επιχείρηση από το τέλμα και θα την οδηγήσουν σε ρυθμούς ανάπτυξης και θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων. Έτσι θα πεισθούν οι Δημότες και θα διαμορφωθεί το ενιαίο αρραγές εσωτερικό μέτωπο.

Η τροποποίηση του Καταστατικού, χωρίς να αλλάζει η γεωγραφική εκπροσώπηση των μελών της διοίκησης, με την θεσμική εκπροσώπηση όλων των τοπικών φορέων, θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα. Να νοιώσουν όλοι, όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, ότι συμμετέχουν στη διοίκηση με τους εκπροσώπους τους και συν διαμορφώνουν την πορεία της Δημοτικής Επιχείρησης.

3.-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΙΟΥ(ΚΑΛΗΣ), ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.

Είναι ένα πολύ μεγάλο έργο, η κατασκευή του οποίου θα επιφέρει τρομερές επιπτώσεις στην Αλμωπία. Δυστυχώς στο Δήμο μας, δεν το έχουμε πάρει στα σοβαρά, ίσως γιατί πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστεί. Έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους κίνδυνους που εγγυμονεί για την Αλμωπία, η κατασκευή του έργου χωρίς προηγούμενα να έχουν διασφαλιστεί τα συμφέροντα των αγροτών του Δήμου μας.

Βασική προτεραιότητα του Δήμου, θα πρέπει να είναι η παράλληλη κατασκευή του φράγματος με πολλά τεχνικά έργα στην Αλμωπία, που θα βοηθούν στην άρδευση της λεκάνης της Αλμωπίας, καθώς επίσης και η αντιμετώπιση όλων των αρνητικών επιπτώσεων από την κατασκευή του έργου. Εναλλακτικά, προκειμένου να μειωθούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, μπορεί να προγραμματισθεί η μικρότερης κλίμακας κατασκευή του έργου, σε μία από τις πέντε(5) εναλλακτικές θέσεις, οι οποίες αναφέρονται στη σχετική μελέτη.

Το θέμα της κατασκευής του φράγματος, ξεκίνησε την δεκαετία του΄60, από την ΔΕΗ, προκειμένου να κατασκευάσει υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, μεγάλης ισχύος. Οι αντιδράσεις των κατοίκων, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση των αρχικών σχεδίων.

Το θέμα για πρώτη φορά ήρθε στο Δήμο το 2015, όταν ζητήθηκε από την Περιφέρεια να εκφράσει τις απόψεις της ή πιθανές αντιρρήσεις. Η Δημοτική Αρχή, παρέπεμψε το θέμα στην Επιτροπή Διαβούλευσης, όπου εξετάστηκαν όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι για την Αλμωπία.

Για το θέμα ήδη είχαν εκφράσει επιφυλάξεις με κείμενά τους, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας κ. Ιωαννίδης αλλά ο πρώην Πρόεδρος ΔΕΥΑ κ. Κανονίδης. Για το θέμα των "Περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων", το μέλος της τότε Επιτροπής Διαβούλευσης κ. Φιντικίδης, ζήτησε να απορριφθούν, καθώς διαμορφώνονταν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον της Αλμωπίας.

Έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι..., έχουν υπάρξει εκατοντάδες δελτία τύπου Κυβερνητικών Αξιωματούχων, με εξαγγελίες για την πορεία υλοποίησης του έργου, που σημειωτέον ακόμα βρίσκετε στο στάδιο των μελετών. Το έργο δεν εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014-2020 της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ αλλά δεν προτάθηκε και στα έργα του ΠΑΑ 2023-2027. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις... οδεύει για τα ΣΔΙΤ(Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) και ότι αυτό συνεπάγετε για την πορεία υλοποίησης του έργου.

4.-ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ 26/5/2019.

Είναι ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε πρωτίστως από τις συγκυρίες εκείνης της εποχής και ειδικά από τις πολιτικές εξελίξεις, που επιβλήθηκαν από την εκλογική ήττα στις Ευρωεκλογές, της τότε Κυβερνητικής παράταξης.

Το θέμα της ονομασίας της γείτονας χώρας, κυριαρχούσε στον πολιτικό διάλογο και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών. Να θυμίσουμε ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια μεγάλη ήττα και όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα έδειχναν ότι η Ν. Δ. θα κυριαρχούσε στις εκλογές που είχαν ήδη προκηρυχθεί. Ήταν κάτι που επηρέασε το εκλογικό σώμα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τις συμμαχίες που διαμορφώθηκαν στον δεύτερο γύρο.

Όλες αυτές οι εξελίξεις, ήταν ένας αρνητικός παράγοντας, για την παράταξή μας και σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι οι πολίτες δεν αξιολόγησαν τις προτάσεις & το πρόγραμμά που καταθέσαμε, με κριτήρια δημοτικού συμφέροντος αλλά λειτούργησαν με κριτήρια πολιτικά.

5.-ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Ως Συνδυασμός, πολλές φορές έχουμε ασκήσει κριτική στη Δημοτική Αρχή. Πελαγοδρομεί, αδυνατεί να αντιμετωπίσει απλά ζητήματα, που αφορούν την λειτουργία του Δήμου και κυρίως δεν έχει σχέδιο που θα οδηγήσει το δήμο στην επόμενη εποχή των προκλήσεων και των ευκαιριών.

Απουσιάζει ο ουσιαστικός διάλογος για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου. Έχουν παρέρθει 33 μήνες από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής και πλέον μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την λειτουργία του Δήμου.

Δυστυχώς ο κόσμος έχει απογοητευθεί και δεν τρέφει καμία ελπίδα στην δημοτική αρχή, για την επίλυση βασικών ζητημάτων που τον απασχολεί. Όλο και πληθαίνουν οι φωνές, για μια χαμένη τετραετία.

Αρνήθηκαν την πρόθεσή μας για δημιουργία κλίματος συναίνεσης σ΄ όλη την λειτουργία του Δήμου και ο Δήμαρχος επέλεξε να κινηθεί εγωιστικά, έχοντας ως κυρίαρχη άποψη, ότι και μόνοι μας μπορούμε.

6.-ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Ε.Π.Ζ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ.

Δυστυχώς η Δημοτική αρχή, έχει απαξιώσει την λειτουργία όλων των οργάνων διοίκησης του Δήμου. Του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αλλά και της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Μιας σημαντικής Επιτροπής, μέσω της οποίας έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν όλες οι παραγωγικές ομάδες του Δήμου για σημαντικά προβλήματα αλλά και ζητήματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών. Λειτουργεί εν κρυπτώ και υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης για σημαντικές αποφάσεις της διοίκησης.

Τα τοπικά ΜΜΕ, αποκλείονται από τις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου και οι πολίτες του Δήμου, δεν έχουν καμία ενημέρωση, παρά μόνο για όσα επιθυμεί η Διοίκηση. Κανένας δεν γνωρίζει τι συζητιέται και τι αποφασίζετε πίσω από τις κλειστές πόρτες των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Οι συνεργασίες που διαμορφώθηκαν στην αρχή της πρώτης χρονιάς, είχαν ως αποτέλεσμα η Παράταξή μας παρανόμως να έχει αποκλειστεί από όλες τις διοικήσεις των Δημοτικών Επιχειρήσεων και τα θεσμικά όργανα λειτουργίας του Δήμου.

Για το θέμα των Λουτρών και της λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης, θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες. Δεν είναι μόνο τα δίμηνα, ο τρόπος που γίνονται οι προσλήψεις και οι συνεχείς αναθέσεις. Η Δημοτική Παράταξη του κ. Δημάρχου, τη χρησιμοποιεί ως λάφυρο, προκειμένου να καλύψει προεκλογικές υποσχέσεις.

Για το λόγο αυτό και στον Απολογισμό που μας παρουσίασε η Διοίκηση, για την προηγούμενη οικονομική χρήση, είχαμε τόσο μεγάλες ζημίες. Ζητήσαμε εξηγήσεις για τα αποτελέσματα χρήσης αλλά η Διοίκηση κρύφτηκε πίσω από την αναμενόμενη ψήφισή του.

7.-ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Οι πολίτες έχουν απαιτήσεις και επιθυμούν άμεση εξυπηρέτηση, σε θέματα καθημερινότητας αλλά και της παροχής υπηρεσιών. Για να μπορέσουν οι υπάλληλοι να λειτουργήσουν και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των δημοτών αλλά και των συνεχών νέων αρμοδιοτήτων που αναθέτει η Πολιτεία στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα πρέπει το υπάρχει το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο αλλά και της αξιοποίησης όλων των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων.

Θεσμικό πλαίσιο, που θα διευκολύνει την επικοινωνία των υπαλλήλων και των συναλλασσομένων πολιτών. Έτσι θα αποφεύγονται οι διαξιφισμοί και οι αντεγκλήσεις. Έχω τονίσει πολλές φορές, στη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων, ότι είναι απαραίτητη η τροποποίηση του Οργανισμού του Δήμου.

Ένας νέος Οργανισμός, πιο ευέλικτος, πιο λειτουργικός, με λιγότερες θέσεις ευθύνης, με λιγότερη γραφειοκρατία και που θα λειτουργεί επ ωφελεία των πολιτών. Από τις πληροφορίες που έχω, δυστυχώς, η Δημοτική αρχή επεξεργάζεται έναν νέο Οργανισμό, αναποτελεσματικό και με περισσότερες θέσεις ευθύνης.

Στο τέλος θα βρεθούμε να έχουμε Διευθυντές και προϊσταμένους και καθόλου υπαλλήλους. Θα πρέπει να καταλάβει η Διοίκηση ότι ο Οργανισμός του Δήμου, δεν είναι μια διαδικασία εξυπηρέτησης των ημετέρων και των προθύμων...

8.-ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΛΑΚΗ!!

Έχω μια ενεργή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια σε συλλόγους, φορείς και σε Ομοσπονδίες. Πάντα εθελοντικά και με διάθεση προσφοράς. Πρώτη φορά ασχολήθηκα με τα Δημοτικά πράγματα, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του επικεφαλής του Συνδυασμού μας "Ενωμένοι για την Αλμωπία", του Σάκη Χατζηδημητρίου. Η εμπειρία μου ήταν πρωτόγνωρη. Ασχολήθηκα με πάθος με ότι μου ανατέθηκε ή στα πλαίσια των υποχρεώσεων μου. Ανέδειξα σειρά ζητημάτων και κατέθεσα προτάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου.

Ο Συνδυασμός μας, είχε μια ξεχωριστή παρουσία στα Δημοτικά δρώμενα, την οποία οφείλουμε να συνεχίσουμε. Πολιτικά σχέδια δεν υπάρχουν, γιατί απλά, η ζωή πάντα σε οδηγεί και σου παρουσιάζει προκλήσεις... τις οποίες οφείλεις να αποδέχεσαι και να προχωράς. Αυτό θα πράξω και εγώ!!

09/6/2022