ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ’’ !!(ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-25

Κατά τη χθεσινή (Παρασκευή 24/9/2021) επαναληπτική συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, αρχικά τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της επιχείρησης της Λουτρόπολης, Μπάτσης Χρήστος.

Μάλιστα για οικονομία του χρόνου πρότεινε, καθόσον είχαν την έκθεση στα χέρια τους όλοι οι μέτοχοι να μην την αναγνώσει, πρόταση στην οποία αντέδρασε ο Μπίνος Δημήτρης ο οποίος ζήτησε να αναγνωσθεί, ώστε να ακουσθούν δημόσια κάποια πράγματα και να μην περάσουν στο... ντούκου, για να απαντήσει ο Πρόεδρος και Δήμαρχος, ότι ''Κάποια νούμερα που θα ακουστούν μπορεί και να... πονέσουν''!!.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Πρόεδρος της επιχείρησης αναφέρθηκε στην έκδοση του Ειδικού σήματος, στις επιπτώσεις από τον Κορονό-ιό και στη μη λειτουργία της Λουτρόπολης, στην επισκεψιμότητα, ενώ τέλος ανέφερε ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της επιχείρησης αυτή τη στιγμή ανέρχονται στο ποσό των 463.000,00 ευρώ.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας, δείτε τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κλπ δημοτικών συμβούλων-μετόχων της επιχείρησης. 

25-9-2021