ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ...

2021-10-29

ΣΧΟΛΙΟ 1

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη με θύμα μια 48χρονη γυναίκα. Ο 54χρονος δράστης είχε αποκτήσει μαζί της 4 παιδιά. Η δολοφονία έχει παγώσει την Ιεράπετρα...

Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της και εκείνη έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η περιοχή που σημειώθηκε το έγκλημα παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που έσπευσαν ταχύτατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

29-10-2021/09:18

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-10-29 13:25

Μήνυμα:

Μάλιστα θέατρο ο τύπος αλλά φταίει το κράτος για κάτι τέτοιους αφού ήθελε να αυτοκτονήσει τάχα (γιατί η ζωή είναι γλυκιά θα πω) έπρεπε να τον αυτοκτονήσουν λίγο σπρώξιμο ήθελε ο αλήτης