ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!!-ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ...(ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, έπειτα από πτώση ενός μονοκινητήριου αεροπλάνου στην Εθνική Οδό, στο 96ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Θήβας. Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς τον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου Perneri που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την εθνική οδό, προκειμένου να προσγειωθεί και έπεσε σε χωράφι που υπάρχει ανάμεσα στην περίφραξη της αερολέσχης και του δρόμου. Η πτώση σημειώθηκε σε απόσταση 30-4ο μέτρων από τον αεροδιάδρομο.
Ένας νεκρός έπειτα από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στο 96ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Θήβας. Από την πτώση έχασε τη ζωή του ο πιλότος του αεροπλάνου, ηλικίας 79 ετών. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του άνδρα, που ήταν και το μοναδικό άτομο που επέβαινε στο αεροσκάφος.
Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Η περιοχή όπου έπεσε το αεροσκάφος είναι κοντά σε αερολέσχη.
Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς τον αεροδιάδρομο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την εθνική οδό, προκειμένου να προσγειωθεί και έπεσε σε χωράφι που υπάρχει ανάμεσα στην περίφραξη της αερολέσχης και του δρόμου. Η πτώση σημειώθηκε σε απόσταση 30-4ο μέτρων από τον αεροδιάδρομο.
19/10/2022