ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ‘’CASUS BELLI’’ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-04-28

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Μ. Τετάρτη 28/4/2021 η τετράωρη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Την παράσταση όμως έκλεψε και πάλι η απόφαση του Προέδρου Καρακωστάνογλου Βενιαμίν για... κλειστά μικρόφωνα, αφού σύμφωνα με την απόφαση αυτή, για την ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης, αποφάσισε ο χειρισμός των μικροφώνων των Περιφερειακών Συμβούλων για το αν είναι κλειστά η ανοικτά, κατά την ώρα της συνεδρίασης, να  βρίσκεται στην ευχέρειά του, κάτι που αποτελεί διαχρονικά... αιτία πολέμου για την αντιπολίτευση και ειδικότερα για τους συμβούλους Γιαννούλη Χρήστο και Χαραλαμπίδου Δέσποινα με τον Πρόεδρο Καρακωστάνογλου Βενιαμίν.

Μάλιστα για το θέμα αυτό Περιφερειακή Σύμβουλος, ρώτησε μέσω CHATτους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση, αν συμφωνούν με την απόφαση αυτή του Προέδρου. Όσον αφορά την ιστοσελίδα μας και τον διαχειριστή της η απάντηση είναι αυτονόητη. (Φώτο παρακάτω)

Έτσι λοιπόν και κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, ειδικά από τον Γιαννούλη Χρήστο για το πρόσωπο του Προέδρου, αλλά και από την Χαραλαμπίδου Δέσποινα, με αφορμή ότι παρά τις ειδοποιήσεις των παραπάνω, μέσω κινήσεις των χεριών τους ή μέσω μηνύματος στο CHAT, ότι ζητούν τον λόγο, ο Πρόεδρος δεν τους τον παραχωρούσε κατά την άποψή τους, όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα από το CHAT της συνεδρίασης.

Την κουβέντα πυροδότησε και η προτροπή του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Τζιτζικώστα Απόστολο, ο οποίος ζήτησε από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να τοποθετήσει ένα άτομο που θα έχει την ευθύνη να ενημερώνει αυτόν (Πρόεδρο) για το ποιος Σύμβουλος ζητά τον λόγο, η οποία και έριξε... λάδι στη φωτιά!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο της ιστοσελίδας μας...

28-4-2021/17:01