ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ‘’ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ’’ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟΥ!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-12-06

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΛΠ...

Συνεδρίασε πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 06/12/2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την οποία, εκτός της... ήπιας αντιπαράθεσης μεταξύ Τζιτζικώστα Απόστολου και Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Καρακωστάνογλου Βενιαμίν με τον Γιαννούλη Χρήστου βγήκε και είδηση που αφορά τους ΟΤΑ Α΄. και Β΄. βαθμού.

Συγκεκριμένα και πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο περιφερειακός σύμβουλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλης Χρήστος, αναφέρθηκε στις δύο εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα κοστίσουν 40 και 45 χιλιάδες ευρώ και θα γίνουν με καλλιτέχνες εκτός Θεσσαλονίκης!! και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, χαρακτηρίζοντάς τες μάλιστα ''σκανδαλώδης''!!, ζητώντας να μην πραγματοποιηθούν για τους γνωστούς λόγους μετάδοσης του ιού.

Επίσης ζήτησε αν και είναι αναρμόδια η Περιφέρεια, να ασκήσει ο Περιφερειάρχης πίεση ώστε να επιταχθούν οι ιδιωτικές κλινικές και να αυξηθούν οι κινητές μονάδες εμβολιασμού στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα και με αφορμή την κακή επικοινωνία μεταξύ των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου στην τηλεδιάσκεψη, καθόσον δεν μπορούσαν να ακουστούν αυτά που έλεγαν οι σύμβουλοι, ζήτησε να αρθεί επιτέλους το θέμα του κλεισίματος των μικροφώνων και να μην ανοίγονται επιλεκτικά και κατά το δοκούν από το Προεδρείο.

Τέλος η είδηση που βγήκε και αφορά όλους τους Δήμους της χώρας, είναι ότι η δημαιρεσίες για την εκλογή οργάνων κλπ, θα πραγματοποιηθούν την 09/01/2021.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους διαλόγους μεταξύ των δύο ανδρών για το θέμα των εκδηλώσεων, εν μέσω πανδημίας...

06-12-2021/14:18

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-12-06 23:05

Μήνυμα:

Κατα τα αλλα φταινε οι 60 ετων και ανω