ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ‘’ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ’’!!-''ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-06-04

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!! 

Συνεχίζεται και καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας Καρακωστάνογλου Βενιαμίν και του Περιφερειακού Συμβούλου Γιαννούλη Χρήστου, η οποία συνεχίστηκε και σήμερα 04/6/2021 κατά τη συνεδρίαση του ως άνω Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο παραπάνω σύμβουλος ζήτησε τον λόγο και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο δάσος του ΣΕΙΧ-ΣΟΥ και στους κινδύνους που εγκυμονεί για την πόλη.

Ο Πρόεδρος, θεώρησε ότι το θέμα αυτό δεν έπρεπε να τεθεί με τον τρόπο που τέθηκε, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τον λόγο από τον Περιφερειακό Σύμβουλο.

Όμως λίγο μετά έδωσε τον λόγο στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Τζιτζικώστα Απόστολο, ο οποίος απάντησε και για το θέμα που έθεσε ο Γιαννούλης Χρήστος, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί έντονα ο Γιαννούλης...

... εκτοξεύοντας εναντίον του Προέδρου και της διαδικασίας, βαριές εκφράσεις, όπως ''Γάμος του Καραγκιόζη, Λαθροχειρία και Μπανανία η συνεδρίαση'', ''Αδρανείς και ανίκανος ο Πρόεδρος'', ρωτώντας δηκτικά τον Πρόεδρο ''Εάν τελικά είστε δουλικό της Διοίκησης ή Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου''!!, ενώ ζήτησε και πάλι οι συνεδριάσεις να μεταδίδονται ζωντανά για να μπορούν να τις παρακολουθούν όσοι επιθυμούν.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τους διαλόγους μεταξύ των δύο ανδρών...

04-6-2021