ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΜΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

2021-10-31

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ο ετήσιος αγιασμός. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Στέφανος. Ο σεπτός Αρχιμανδρίτης ευλόγησε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση ενώ ευχήθηκε ψυχική και σωματική υγεία.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο πρόεδρος της ομάδας μας μαζί με το Δ. Σ, οι βουλευτές Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης και Λάκης Βασιλειάδης, ο περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, αλλά και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιάντσης και Χρήστος Χατζηγιαννίδης.

Η σημερινή συνέντευξη τύπου που ήταν προγραμματισμένη αναβάλλεται λόγω του Αγιασμού.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

Τον αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν πραγματοποίησε ο Α.Σ. Εδεσσαικός σήμερα το απόγευμα στις 5μμ . Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ριζαρίου Εδεσσας πριν την προγραμματισμένη προπόνηση και χωρίς την παρουσία κόσμου.

Παρόντες το Δ.Σ. του Εδεσσαικού ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου και οι επικεφαλής των παρατάξεων Γ. Τσεπκεντζής και Α. Ρυσάφης.
Η ομάδα του Εδεσσαϊκού την Κυριακή 31-10-2021 αντιμετωπίζει εντός έδρας για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής την ομάδα Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι αντί στις 3 μμ ώστε να προλάβει η ομάδα να επιστρέψει με το τελευταίο καράβι από την Ηγουμενίτσα στην Κέρκυρα.

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

https://youtu.be/PTZ8-gnS8Eg

https://edessaioi.blogspot.com/2021/10/a-2021-2011.html

31/10/2021