Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ ΧΑΡΗ: ''ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ''!!

2021-04-28

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ

Μετά τα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν μετά τη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας της Τετάρτης 21-04-2021 και το δελτίο τύπου του Δήμου Σκύδρας που εξεδόθη και τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης κ. Χατζηιωαννίδη έχω να δηλώσω τα κάτωθι:

Κ.Χατζηιωαννίδη, η δημοκρατία περιλαμβάνει πλουραλισμό, ενώ εσείς δεν ακούτε την άλλη άποψη, έχετε μυηθεί στη σκοτεινή τέχνη της ανειλικρινούς επιχειρηματολογίας και στρεψοδικείται προσπαθώντας να ξεγλιστρήσετε από τη δύσκολη θέση, αποφεύγοντας τις ερωτήσεις που σας υποβάλλονται στα συμβούλια για το υπέρογκο χρέος της ΔΕΥΑΣ, απαντώντας μάλιστα με ευλογοφανείς αοριστολογίες, προσπαθώντας να φαίνεστε ειλικρινής, εκτρέποντας και διαστρεβλώνοντας το επικείμενο θέμα, ελισσόμενος και επιτιθέμενος μάλιστα προσωπικά στον πολιτικό αντίπαλό σας.

 Εσείς προβαίνετε πρώτος σε προκλητικές, ειρωνικές και ανέντιμες προσωπικές επιθέσεις, αδιάψευστος μάρτυρας αποτελεί η πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της 21/04/2021, πλήττοντας βάναυσα την προσωπικότητα και την υπόληψή μου ως άνθρωπο και ως δημοτικό σύμβουλο, χαρακτηρίζοντάς με μεταξύ άλλων «τεμπέλη, άνεργο, πώς βρίσκω τόσο ελεύθερο χρόνο, εχθρό της Σκύδρας» κι άλλους κακόβουλους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί η κ. Ιγνατιάδου όπως «συκοφάντες, σκοταδιστές, μικρόψυχοι, μικροπρεπείς».

 Αρκεί να σας επισημάνω ότι κατά γενική παραδοχή τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί κάποιος χαρακτηρίζουν απλώς και μόνο το ήθος και την προσωπικότητά του.

Μεταξύ άλλων κ. Χατζηιωαννίδη ζητάτε επιμόνως την παραίτησή μου ως δημοτικός σύμβουλος προβάλλοντας μεταξύ άλλων και λόγους ευθιξίας. Απαντώ, λοιπόν, ότι αν οι φερόμενες ως αποδιδόμενες σε εμένα πράξεις δύναται να θεωρηθούν αυτόφωρο αδίκημα, τότε μπορεί να θεωρηθεί και η μη χρηστή διαχείριση του Νομικού προσώπου, αυξάνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο υπέρογκα το χρέος στη ΔΕΗ, οι συνεχείς και αδιάλειπτες απευθείας αναθέσεις του νομικού προσώπου της ΔΕΥΑΣ με ο,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό και πλείστες άλλες πράξεις, οι οποίες συνιστούν από ηθικής πλευράς διαρκείς παράτυπες πράξεις σε βάρος των δημοτών και των συμφερόντων τους. 

Όταν, λοιπόν, εσείς μας απαντήσετε ορθά, ξεκάθαρα, αιτιολογημένα με στοιχεία για τα ως άνω αναφερόμενα και υποβάλλετε την παραίτησή σας για αυτά κι εγώ με τη σειρά μου σας δηλώνω απερίφραστα ότι θα παραιτηθώ, καθώς θα έχω επιτελέσει το καθήκον μου ως δημοτικός σύμβουλος, όσον αφορά τα συμφέροντα των Δημοτών για τα οποία με εξέλεξαν οι δημότες.

Τα όσα αναληθή ισχυρίζεστε με αναρτήσεις σας στη προσωπική σας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλαβαν χώρα την 21/04/2021 μετά τη λήξη της διαδικτυακής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου θα τα κρίνει η αμερόληπτη δικαιοσύνη και οι δικαστικοί λειτουργοί, την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Πάψτε επιτέλους να μετατρέπετε το δημοτικό συμβούλιο σε λαϊκό δικαστήριο, προκειμένου να κερδίσετε δημοσιότητα και εντυπώσεις, αφήστε τη καθ'ύλην αρμόδια δικαστική εξουσία να κρίνει κατά συνείδηση.

27/4/2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ

28-4-2021/14:01