ΣΟΚ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ‘’ΣΕΙΣΜΟΣ’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!!

2021-04-04

Μείζον θέμα από την αποκάλυψη του υπουργού Γιάννη Βρούτση, ότι αμφιλεγόμενος τηλεπαρουσιαστής που απασχολεί την δημοσιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα εισέβαλε στο γραφείο του μαζί με μπράβους και άρχισε να κλωτσάει πόρτες και καρέκλες.

Το σημαντικότερο όμως και πλέον ανησυχητικό είναι πως ο πρωθυπουργός καρατόμησε τον Γιάννη Βρούτση, λίγο μετά την απειλή του συγκεκριμένου παρουσιαστή ότι «θα πάψει να είναι υπουργός εάν δεν του κάνει τα χατίρια»!

Τι συνέβη; Μιλάμε για μία ιστορία ντροπής που εάν ισχύει αποτελεί μόλυνση για την ίδια την δημοκρατία και αγγίζει το μέγαρο Μαξίμου.

Οι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου εργασίας ανακάλυψαν μία μεγάλη απάτη εις βάρος του ΕΦΚΑ με εικονικές αμοιβές που ξαφνικά εκτοξεύθηκαν σε επίπεδα... Ροναλντίνιο, ενώ αφορούσαν μιστούς υπαλλήλων ραδιοφωνικού σταθμού. Οι μισθοί λοιπόν σε εταιρείες συμφερόντων του τηλεπαρουσιαστή, από 500 € έφτασαν τις ...80.000 € μηνιαίως (!!) και έτσι το Δημόσιο έπρεπε να καταβάλει μέσω του προγράμματος «συνεργασία» δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον συγκεκριμένο παρουσιαστεί και υπαλλήλους που εντέλει αποδεικνύονται αχυράνθρωποι.

Ο υπουργός αμέσως έδωσε εντολή να μην γίνει καμία πληρωμή και ετοίμασε τροπολογία η οποία διασφάλιζε το δημόσιο χρήμα από παρόμοιες απάτες. Με αποτέλεσμα ο τηλεπαρουσιαστής να μην εισπράξει ούτε ευρώ.

Αυτό που ακολούθησε όμως είναι έξω από κάθε φαντασία και το αποκαλύπτει ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα Documento. Ο παρουσιαστής μαζί με μπράβους εισέβαλε στο γραφείο του στο υπουργείο και άρχιζε να κλωτσάει καρέκλες και πόρτες, εκβιάζοντας τον υπουργό για να πάρει πίσω την τροπολογία! Ο υπουργός αντέδρασε, αντιστάθηκε και τον πέταξε έξω. Φεύγοντας ο παρουσιαστής τον προειδοποίησε ότι οι ημέρες του στο υπουργείο είναι μετρημένες!

Και επιβεβαιώθηκε! Λίγο αργότερα, ο υπουργός καρατομήθηκε σε έναν ανασχηματισμό απολύτως φωτογραφικό!

Στο μεσοδιάστημα ο τηλεπαρουσιαστής από εκπομπή που διαθέτει είχε διαλύσει κυριολεκτικά τον Γιάννη Βρούτση, σε μία επίθεση που παραπέμπει σε δολοφονία χαρακτήρα. Σε αντίθεση με τον διάδοχο του, κύριο Κώστα Χατζηδάκη ο οποίος έχει προνομιακή εμφάνιση στις παρακμιακές εκπομπές του συγκεκριμένου τηλεπαρουσιαστή.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πως τον ανασχηματισμό ορίζει και τους υπουργούς τους τοποθετεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο τηλεπαρουσιαστής να είναι τόσο σίγουρος ότι ο Γιάννης Βρούτσης θα έφευγε από το υπουργείο εάν δεν του έκανε το χατίρι; Εάν δηλαδή δεν του επέτρεπε να ληστέψει δημόσιο χρήμα;

Σε αυτό το ερώτημα απάντηση πρέπει να δώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: https://www.newsbreak.g

04-4-2021/18:35