ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ''ΝΤΡΟΠΗ, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-03-10

Περατώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία διήρκησε 4,5 ώρες και κατά την οποία συζητήθηκαν τα 10 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τη σημερινή συνεδρίαση την παρακολούθησαν για πρώτη φορά και όσα Μέσα Ενημέρωσης το επιθυμούσαν, μεταξύ αυτών και η ιστοσελίδα μας-.

Με διαφωνίες ξεκίνησε η συνεδρίαση αφού ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, έθεσε κανόνες ως προς τη χρήση των μικροφώνων των Συμβούλων, αφού θα μπορούσε να ανοίγει και να κλείνει ο ίδιος αυτά, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Συμβούλων και ειδικά της αντιπολίτευσης (Γιαννούλης, Χαραλαμπίδου) κλπ.

Μάλιστα ο Γιαννούλης που είναι παράλληλα και Βουλευτής και συνδέθηκε για τη συνεδρίαση από τη Βουλή, έστειλε μέσω τσατ το παρακάτω μήνυμα.

Τελικά και παρά τις διαμαρτυρίες των Συμβούλων, την διαχείριση των μικροφώνων ανέλαβε ο Πρόεδρος, ο οποίος και εξήγησε τον λόγο.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...  

10-3-2021/17:40