ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ... ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!!

2022-02-15

Πολλά και τραγελαφικά είναι τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια εμβολιασμού πολιτών στην Πάτρα.

Αρκετά και ξεκαρδιστικά είναι τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε εμβολιαστικά κέντρα στην Πάτρα, ειδικά μετά την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ στους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το pelop.gr μεταφέρει ορισμένα τραγελαφικά περιστατικά που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα και τα οποία είναι ενδεικτικά της κατάστασης.

Μία γυναίκα πήγε να κάνει το εμβόλιο και συνοδευόταν από τον πνευματικό της. Όταν τη ρώτησε η νοσηλεύτρια εάν είναι ο σύζυγός της, εκείνη απάντησε πως «είναι πολύ πιστή και παρακάλεσε τον παπά της ενορίας να τη συνοδεύσει, ώστε αν πάθει κάτι από το εμβόλιο να τη "διαβάσει" επί τόπου».

Άλλη γυναίκα πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο κρατώντας ένα... μπουκάλι αγιασμό. Αφού ρώτησε σε ποιο μπράτσο θα της κάνουν το εμβόλιο, έριξε αγιασμό στο σημείο ώστε να μην πάθει κάτι.

Ηλικιωμένος εμβολιάστηκε και στη συνέχεια παρακάλεσε τη νοσηλεύτρια να του κάνει επί τόπου ένα self test για να διαπιστώσει αν έχει κολλήσει κορονοϊό ή αν τα αντισώματα από το εμβόλιο του μετέδωσαν την ασθένεια. Η εργαζομένη του εξήγησε πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, αλλά ο ηλικιωμένος δεν πείστηκε.

Σε άλλη περίπτωση, μία γυναίκα ζήτησε να μιλάει με τον σύζυγό της στο κινητό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να της δίνει κουράγιο.

Άλλη ζήτησε από γιατρό να πάει μαζί της στο εμβολιαστικό κέντρο για να τη στηρίξει.

Είναι χαρακτηριστικό, τέλος, πως περισσότεροι από τους μισούς άνω των 70 που εμβολιάστηκαν, έκαναν συνέχεια τον σταυρό τους πριν και μετά τη χορήγησή του.

15-02-2022/10:33