ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ.''ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ'' ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-10-09

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Όπως περιέγραψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είδε ξαφνικά φλόγες να βγαίνουν από το καπό ενώ η ταχύτητά του ήταν μόλις 60 χλμ.

"Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου... 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό... Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα" αναφέρει στην ανάρτηση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος δημοσίευσε και αρκετές φωτογραφίες.

"Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν έκλεισαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε..... Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα.... Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω...ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες..." προσθέτει.

"Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία.... Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ... Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε...Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά.... Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο..... Τρία σοβαρά χτυπήματα δεν είναι τυχαίο....Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας" κατέληξε.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχε Τραυματισθεί παλιά σε τροχαίο με τη μηχανή του

Τον Ιούνιο είχε τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του. Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Παρά την αρχική εκτίμηση πως ο τραυματισμός του πρώην περιφερειάρχη ήταν σοβαρός, οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

09-10-2021/11:46