‘’ΠΕΡΙΠΑΤΟ’’ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,  ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΦΕ... ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΕΥΡΩ!! (ΦΩΤΟ)

2021-05-05

Τρίτη ημέρα σήμερα πρεμιέρας για τα... τραπεζάκια έξω, με τον κόσμο να υποδέχεται με θέρμη το γεγονός, κάτι που συνέβη και στις έδρες των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Υπήρχαν και υπάρχουν όμως δυστυχώς και κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και θαμώνες, οι οποίοι όχι μόνο έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα παραπάνω μέτρα, αλλά αδιαφόρησαν και μάλιστα προκλητικά γι΄αυτά.

Συγκεκριμένα, εκτός όλων των άλλων, σε γνωστό καφέ, έδρας Δήμου της Π.Ε Πέλλας , όχι μόνο ο ιδιοκτήτης δεν τήρησε τις αποστάσεις μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων, αλλά προκειμένου εξοικονομήσει περισσότερα τραπέζια και καρέκλες, παραβίασε κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο, βάζοντας να καθίσουν οι θαμώνες του καταστήματος σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους, γεμίζοντας έτσι το ταμείο του καταστήματός του, αδιαφορώντας για τη Δημόσια υγεία.

Χαρακτηριστική είναι η φώτο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης μας, στην οποία φαίνεται ότι η απόσταση μεταξύ των καθήμενων πελατών είναι ανύπαρκτη και μάλιστα όλα αυτά, όπως χαρακτηριστικά μας είπε, χωρίς να... ιδρώνει το αυτί κανενός αρμόδιου για την εφαρμογή των μέτρων που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο!!

Ευχόμαστε ειλικρινά μόνο, να μη μετανιώσουμε και να μη κλάψουμε πικρά ύστερα από λίγες ημέρες όταν θα έρθουν τα μαντάτα!!

Δείτε παρακάτω τη σχετική φώτο ...

05-5-2021/16:02