''ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ''... Νο 6 (12/8/2021- BINTEO & ΦΩΤΟ)

2021-08-12

Συνεχίζουμε, ύστερα από την μεγάλη απήχηση που είχαν οι προηγούμενες αναρτήσεις μας με τον ανωτέρω τίτλο, (ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ), παρουσιάζοντάς σας σήμερα τη στήλη Νο 6...

''ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ,ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ'' Νο 6 λοιπόν, και καλή σας ανάγνωση...

1.-AΡΙΔΑΙΑ: ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ !!

Απίστευτο και όμως αληθινό και δυστυχώς χαρακτηριστικό της νοοτροπίας που διακατέχει τον Έλληνα!! Γιατί!! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Συμπολίτης μας λοιπόν, κάτοικος σε τοπική κοινότητα της Δυτικής Αλμωπίας, προφανώς αφού εφοδιάσθηκε με νέο καναπέ, ξεφορτώθηκε και παράτησε τον παλιό, ογκώδες και μεγάλο καναπέ του, όχι εκεί που πρέπει, ύστερα από συνεννόηση με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας, αλλά τον πέταξε κυριολεκτικά μέσα στο δρόμο σε περιοχή του χωριού του.

Θεωρούμε ότι τα σχόλια είναι περιττά!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

2.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού, η Λουτρόπολη Αλμωπίας να σφύζει από κόσμο ειδικά τα Σαββατο/Κύριακα και αργίες, που γίνεται κυριολεκτικά ... χαμός, όμως για τους δικούς της λόγους η Διοίκηση εξακολουθεί να κρατά κλειστό το Μουσείο εντός της Λουτρόπολης, ,αλλά και το γραφείο πληροφοριών στη διασταύρωση Όρμας, προκαλώντας τα εύλογα παράπονα των επισκεπτών. Κατά τα άλλα οι προσλήψεις στην επιχείρηση καλά κρατούν!!

3.-ΕΔΕΣΣΑ: ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ: ΠΡΑΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ... (ΦΩΤΟ)

Το πανέμορφο τοπίο στον χώρο των Καταρρακτών στην πόλη της Έδεσσας, χαλάνε δυστυχώς οι ρυπαρές πληροφοριακές πινακίδες που υπάρχουν στο χώρο και ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα αξιοθέατα, αφού κάποιοι κακομαθημένοι εδώ και αρκετό καιρό έγραψαν πάνω σ΄αυτές διάφορα συνθήματα και επικόλλησαν διάφορα αυτοκόλλητα, προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των επισκεπτών.

Μάλιστα, ο Δήμος τοποθέτησε άλλες πινακίδες με τα παραπάνω πληροφοριακά στοιχεία, χωρίς όμως να προβεί στην απομάκρυνση των ρυπαρών πινακίδων. Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος που δίνει σημασία στην λεπτομέρεια, η οποία κάνει και τη διαφορά , θα πράξει το αυτονόητο...

4.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

Κάτοικοι της Αλμωπίας, κυρίως σε τοπικές κοινότητες, διαμαρτύρονται ότι αρκετοί κάδοι απορριμμάτων είναι ακατάλληλοι (τρύπιοι, ρυπαροί, σκουριασμένοι, χωρίς καπάκια κλπ) με αποτέλεσμα, αφενός να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αφετέρου να είναι επικίνδυνοι για τους κατοίκους για τραυματισμό, κλπ. Ζητούν από το Δήμο Αλμωπίας να τους αποσύρει και να τους αντικαταστήσει με νέους.

5.-AΡΙΔΑΙΑ: Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ... ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ!!

Μάλλον δικαιολογημένα τα παράπονα, των κατοίκων και ειδικά των γονέων, που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που λειτουργεί και ως παιδική χαρά, η οποία καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και ειδικά μικρών παιδιών, από την περίφραξη που θυμίζει... ξέφραγο αμπέλι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, παρά το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί η συντήρησή της εδώ και καιρό, η περίφραξη σε ορισμένα σημεία της, εξακολουθεί να βρίσκεται στο... έδαφος, κατεστραμμένη, επιτρέποντας την είσοδο σε άτομα που καταστρέφουν και ρυπαίνουν το χώρο, αλλά και σε τετράποδα που και αυτά με τη σειρά τους αφήνουν τα... επισκεπτήριά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγιεινή των παιδιών που παίζουν μέσα σ΄αυτήν!!

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ... ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά πάνω από πέντε σχεδόν μήνες... κοσμεί τον τοίχο του Δημοτικού σταδίου της Αριδαίας, και μάλιστα στην είσοδο της πόλης, ένα υβριστικό σύνθημα για τον τέως Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα Αλέξη...

... γεγονός που επεσήμανε πριν πέντε μήνες η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ύστερα από παράπονα περαστικών από το σημείο, χωρίς δυστυχώς μέχρι σήμερα να σβηστεί, είτε από τους αρμόδιους, είτε από τους υπεύθυνους του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας.

12-8-2021/17:32