ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ‘’Η ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-23

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ευθεία και κατά μέτωπο επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής, αλλά και κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' Παρούτογλου Νίκος κατά τη χθεσινή Τρίτη 22/3/2022, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, θέτοντας μία σειρά ερωτημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν την τοπική κοινωνία της Αλμωπίας.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε για τις εργασίες στον πεζόδρομο με την επισήμανση να φυτευτούν δένδρα, για τα έργα του προγράμματος 'ΤΡΙΤΣΗ'' για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο Κάστρο της Χρυσής και την απουσία των Δημοτικών Συμβούλων, των επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης...

...για τον ρόλο που έχει το γραφείο τύπου του Δήμου Αλμωπίας, όσον αφορά την ενημέρωση των τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή για αποκλεισμούς και λογοκρισία που δεν γινόταν ούτε επί χούντας!!...

... για τα έργα στο ΔΑΚΑ και στο Δημοτικό Στάδιο, για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος, ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί αν αληθεύουν όλα όσα ακούγονται για την ποσότητα ξυλείας που προκάλεσε ο άνεμος από τις πτώσεις δένδρων, ότι έχει μεταφερθεί στη μάνδρα του Δημάρχου, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην Λουτρόπολη της περιοχής.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα πραγματικά είπε ο παραπάνω σύμβουλος...

23-3-2022/15:34

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-03-23 19:55

Μήνυμα:

Λόγω φίμωσης και χούντας δε βλέπουμε τις δηλώσεις του δημάρχου;

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-03-23 21:11

Μήνυμα- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 19:55

ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ!! ΣΧΟΛΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. 

ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΧΡΟΝΙΚΑ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. 

ΕΤΣΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ  Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ!!

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ.