ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' !!

2023-09-18

ΣΧΟΛΙΑ 9

Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό το γεγονός, ότι σε ένα μικρό διάστημα λίγων εβδομάδων, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο πρωτοφανείς για τα χρονικά της Αλμωπίας συγκεντρώσεις, στο δασάκι στις 18 Ιουνίου και και στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας,χθες Κυριακή στις 7.00' μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης και την πολιτική ομιλία μεσοβδόμαδα, στο επίσης κατάμεστο Ξενιτίδειο. Είναι προφανές λοιπόν, ότι ολοκλήρωσε έναν καθοριστικό κύκλο εντυπωσιακών πρωτοβουλιών, που διαμόρφωσαν κλίμα ικανοποίησης, καθώς και βεβαιότητας νίκης.

Αντικειμενικοί παρατηρητές σχολίαζαν ότι, οι αλλεπάλληλες εκδηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου, πιστοποίησαν την αίσθηση υπεροχής στις εκλογές της 8 Οκτώβρη.

Με μία εκπληκτική και ταυτόχρονα μεγαλειώδη εκδήλωση, ο Νίκος Παρούτογλου εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού έθεσε τον οδικό χάρτη της επόμενης μέρας της Αλμωπίας, ο οποίος θα είναι ανθρωποκεντρικός, μακριά από προκαταλήψεις, ιδεοληψίες και πελατειακές σχέσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του ,

"Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας εδώ σήμερα. Είναι κυριολεκτικά συγκλονιστική.

Νιώθω πραγματικά συγκινημένος, γιατί βλέπω όλους εσάς εδώ μπροστά μου να έχετε ένα κοινό χαρακτηριστικό χαραγμένο στο βλέμμα σας.

Την ελπίδα.

Την ελπίδα πως αυτός ο τόπος μπορεί να τα καταφέρει,

Μπορεί να γίνει καλύτερος.

Και θα τα καταφέρει. Και αυτό από μόνο του φίλες και φίλοι είναι μία πραγματική νίκη."

Απευθυνόμενος στους συνεργάτες του με σεβασμό, τόνισε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και τους 256,που μου δώσατε την ευκαιρία να ηγηθώ αυτής της δημιουργικής προσπάθειας και να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας».

«Η επόμενη μέρα θα μας βρει δίπλα στον πολίτη για κάθε πρόβλημα, για κάθε σκέψη, για κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται.

Γιατί εμείς εκπροσωπούμε κάτι διαφορετικό, είμαστε η ομάδα που οδηγεί στο μέλλον, είμαστε η ομάδα που δημιουργεί, είμαστε αυτοί που την επόμενη μέρα θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όλους.»

Στη συνέχεια και αφού τους κάλεσε στο βήμα προσφωνώντας τους προσωπικά, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος λέγοντας :

" Πάμε να ανατρέψουμε παθογένειες που κρατάνε τον Δήμο καθηλωμένο.

Πάμε να ανατρέψουμε τις πρακτικές του πολίτη ομήρου.

Πάμε να ανατρέψουμε την αθλιότητα των διμήνων.

Πάμε να ανατρέψουμε την εικόνα εγκατάλειψης των χωριών.

Πάμε να ενισχύσουμε την αυτονομία των προέδρων.

Πάμε για τον σύγχρονο Δήμο, επικεντρωμένο στον πολίτη και την καθημερινότητα.»

Κλείνοντας ευχαρίστησε το κοινό για την θερμότατη παρουσία του καλώντας όλους τους πολίτες να δώσουν το βροντερό παρόν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για μία μεγάλη νίκη.

"Φίλες και φίλοι,

Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ απόψε.

Είναι πραγματικά τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα σας σε αυτή τη στιγμή της ιστορίας.

Σας καλώ στην μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου. Στην μεγάλη νίκη της παράταξης μας "Αλμωπία ψηλά", στη μεγάλη νίκη της Αλμωπίας μας. Η Αλμωπία σε όλα παντού και μπροστά!

Σας ευχαριστώ πολύ.

Να θυμάστε.

Δημιουργούμε το μέλλον μας μαζί!"

18/9/2023
ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-19 15:38

Μήνυμα: Καλή επιτυχία Νίκο. Μας δίνεις ελπίδα. Είμαστε μαζί σου.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-19 16:09

Μήνυμα: Τα έξι "παμε"που αναπτύσει δείχνουν πολιτικό υπόβαθρο και μάλιστα συγκροτημένο. Αναδεικνύει παθογένειες και ταυτόχρονα δείχνει την διέξοδο. Δημιουργεί ελπίδα ο Παρούτογλου για την περιοχή.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-09-19 16:35

Μήνυμα: Συμφωνώ ότι δείχνει μια θετική κατεύθυνση. Όμως περίμενα κάτι παραπάνω,όπως π.χ. μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα λουτρά,τον εναλλακτικό τουρισμό και κάτι για την ανάπλαση στην πόλη της Αριδαίας. Νομίζω είναι μείζονα ζητήματα για τον Δήμο.

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2023-09-19 17:37

Μήνυμα: Παρατηρώ διαχρονικά ότι οι προεκλογικοί αγώνες συνήθως στηρίζονται : α) σε διαχειριστικά θέματα β) καταγγελτικότητα των αντιπάλων γ) παρουσίαση καταλόγου έργων. Νομίζω ότι ο Νίκος ο Παρούτογλου προσπαθεί να το αλλάξει και το καταφέρνει ως ένα σημείο. Είναι λογικό γιατί και το εκλογικό σώμα είναι αντίστοιχα μυημένο.

Πάμε με τον Νίκο γιατί ποιοτικά είναι ο καλύτερος.

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2023-09-20 10:01

Μήνυμα: Νίκο θα ήθελα να μας πεις τι έργο έκανες στην ΔΕΥΑ τα προηγούμενα χρόνια για να έχουμε μια εικόνα σε περίπτωση που πας δεύτερη Κυριακή και μετέπειτα διεκδικήσεις την θέση του Δημάρχου ώστε να πούμε ορίστε αυτό έκανε κλπ και θα κάνει και κάτι και στο Δήμο

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2023-09-20 15:39

Μήνυμα: Ο Νίκος είναι κοντά στο 43% από την πρώτη Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΟ 7

Ημερομηνία: 2023-09-21 00:57

Μήνυμα: Ήταν πάντως αυτός που ως αντιδήμαρχος οικονομικών με τον Πασόη,πήρε πάνω του την οικονομική εξυγίανση του δήμου. Ήταν τότε που μέσα από αυτήν την επιτυχία,πήρε την πρωτοκαθεδρία στην δημοτική του ομάδα.

ΣΧΟΛΙΟ 8

Ημερομηνία: 2023-09-21 15:47

Μήνυμα: Ο Παρούτογλου θεωρώ ότι είναι η ορθολογικώτερη επιλογή. Όχι μόνο γιατί οι άλλοι δύο δοκιμάστηκαν,αλλά κυρίως γιατί δείχνει να χτίζει τον λόγο του στο πως θα διοικήσει.

ΣΧΟΛΙΟ 9

Ημερομηνία: 2023-09-22 00:41

Μήνυμα: Πάμε με τον Νίκο για την ελπίδα. Ο Νικήτας ο Παπαγιαννόπουλος θα είναι το μέλλον.