ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ''ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ''!! -ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ … (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-10-19

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά τη χθεσινή, Τετάρτη 18/10/2023 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, μετά την τοποθέτηση του τέως Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τον λόγο έλαβε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχθηκε.

Στη συνέχεια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο αναβολές της συνεδρίασης της Γ.Σ, στην καταψήφιση του ισολογισμού το 2010, στα λάθη που έκανε η Διοίκηση Μπάτση, για την κατάσταση που επικρατεί στη Λουτρόπολη και ειδικότερα στο αναψυκτήριο, στην πισίνα, στο εστιατόριο κλπ.

Τόνισε με έμφαση ότι πρέπει και τα δύο παραπάνω, αναψυκτήριο και εστιατόριο να δημοπρατηθούν άμεσα, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο λειτουργίας των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Μάλιστα έδωσε και το στίγμα του, λέγοντας ότι δεν θα αναλάβει ο ίδιος την Προεδρεία της επιχείρησης, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, θα αλλάξει την λογιστική ομάδα που υποστηρίζει την επιχείρηση, ενώ θα προκαλέσει και τον ενδελεχή έλεγχο των τιμολογίων κλπ εξόδων της επιχείρησης, τα αποτελέσματα του οποίου θα κοινοποιήσει στους μετόχους.

Τέλος ανέφερε ότι η παράταξή του θα δώσει αρνητική ψήφο στον υπό συζήτηση ισολογισμό.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό βίντεο

19/10/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:2023-10-19 18:55

Το Όνομά σας-Προαιρετικά:

Αρρρ

Μήνυμα: Εσύ μάλλον εισαγγελέας έπρεπε να γίνεις κάτω τα χέρια από το Λουτράκι

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-10-20 12:16

Το Όνομά σας-Προαιρετικά:

Κώστας

Μήνυμα:Δύο τρία πράγματα να προσέξει θα ξανά βγει.