ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

2023-09-09

Λόγω μη απαρτίας αναβλήθηκε χθες Παρασκευή 08/9/2023 η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Διαβάστε παραλειπόμενα από την παραπάνω συνεδρίαση:

1.-Με μπαταρισμένο το αριστερό του χέρι εμφανίσθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Βέσκος Δημήτρης, λόγω ατυχήματος που είχε, ευτυχώς όχι σοβαρό. Στις ευχές για ανάρρωση που δέχθηκε από τον Ασβεστόπουλο και τον Κουρτίδη Μπάμπη, απαντούσε με χιούμορ, κάτι άλλωστε που δεν του λείπει, ότι ''ευτυχώς δεν με εμποδίζει στον προεκλογικό αγώνα ''!!

2.-Επιτέλους ύστερα από τέσσερα χρόνια και τα πολλαπλά προβλήματα που απασχολούσαν τους συμβούλους, αναφορικά με την λειτουργικότητα της μικροφωνικής εγκατάστασης που συνεχώς δημιουργούσαν προβλήματα ακουστικότητας στην αίθουσα, χθες παρουσιάσθηκε ανεπίσημα η νέα μικροφωνική εγκατάσταση, που δυστυχώς όμως δεν εγκαινιάσθηκε, καθώς αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση, μεταθέτοντας την επίσημη λειτουργία της σε επόμενη συνεδρίαση.

3.- Τα δικαιολογημένα παράπονα και διαμαρτυρίες τους εξέφρασαν τόσο ο Προκοπίδης (Λάκης) Ευάγγελος όσο και ο Ασβεστόπουλος Δημήτρης, για την κατάσταση αυτή, των κενών καθισμάτων της αίθουσας και των απουσιών των Συμβούλων-Μετόχων, γεγονός με το οποίο συμφώνησε και ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της επιχείρησης Μπάτσης Χρήστος.

4.-Ο μόνος χαμένος τελικά από τη χθεσινή αναβολή της Γενικής Συνέλευσης ήταν μάλλον ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Ούτσκας Πέτρος (Κούης), ο οποίος αναχώρησε άρον-άρον από τις οικογενειακές διακοπές του στην Κατερίνη για να παρευρεθεί στη Συνέλευση, προκειμένου να είναι παρών και να μην κατηγορηθεί ότι ''φυγομαχεί'' όπως λέχθηκε σε παλαιότερη συνεδρίαση, από άτομα που για τους δικούς τους λόγους δεν εμφανίζονται τελευταία στις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου.

5.-Άδικο κόπο έκανε και η Γραμματέας της επιχείρησης Αλεξία, η οποία μάταια διέμενε στα έδρανα των μετόχων το ενημερωτικό υλικό, καθώς και το δώρο της επιχείρησης προς τους μετόχους που ήταν ένα καλαίσθητο στικάκι.

09/9/2023