ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΤΑΡΟΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ…

2022-02-10

ΣΧΟΛΙΟ 1

Το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας έγινε αποδέκτης μιας πολύ σημαντικής προσφοράς - δωρεάς την Πέμπτη 3.2.2022 από το ζεύγος Αριστέα και Πέτρο Παταρόκη, οι οποίοι μέσω του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας παρέδωσαν και ήδη εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία,στο Παθολογοανατομικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, ο κάτωθι ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, αξίας 26.000,00 €:

  • Ένας αυτόματος ηλεκτρονικός περιστροφικός μικροτόμος
  • Ένα πλήρες σύστημα σκήνωσης / έγκλισης ιστών σε παραφίνη

Ο ανωτέρω υπερσύγχρονος εξοπλισμός είναι απαραίτητος στη λειτουργία του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου καθώς χρησιμοποιείται στην διαδικασία της βιοψίας που διενεργείται σε χειρουργικά περιστατικά.

Με ασφάλεια και ακρίβεια θεωρείται βέβαιο ότι, συμβάλλει στην ταχύτερη και αξιόπιστη έκδοση των αποτελεσμάτων βιοψίας.

Ίσως η λέξη «ευχαριστούμε» δεν μπορεί να εκφράσει όσα νιώθουμε για την δυναμική στήριξη της προσπάθειας μας για ένα σύγχρονο Νοσοκομείο. Με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς, βάζουμε ο καθένας από τα μέλη μας το δικό του λιθαράκι για να υποστηρίξουμε τον αγώνα που δίνεται από μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου Έδεσσας, για την εύρυθμη λειτουργία του και την παροχή υψηλών υπηρεσιών σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.

Συνεχίζουμε!»

Με εκτίμηση

Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας

10-02-2022/17:25

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-10 19:39

Μήνυμα:

Άνθρωποι της προσφοράς, ευεργέτες πολλών συλλόγων, με ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Έχω την τύχη και την χαρά να τους έχω
γνωρίσει . Ο Θεός να τους χαρίζει μακροημέρευση.

 Όλγα Τενεκετζή