ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!

2023-05-08

Ο ομαδικός βιασμός καταγγέλθηκε στην αστυνομία και πλέον 4 ανήλικοι βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. Λάρισα και Τύρναβος στο επίκεντρο για την υπόθεση φρίκης…

Η καταγγελία της 22χρονης κινητοποίησε τους αστυνομικούς που προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Ήδη έχουν περάσει χειροπέδες σε 4 άτομα, που εντόπισαν στη Λάρισα. Πρόκειται για ανήλικα παιδιά που φέρονται να εμπλέκονται στο μαρτύριο της κοπέλας.

Ο ομαδικός βιασμός της, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, σημειώθηκε όταν είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της. Ο Τύρναβος παραμένει ανάστατος με τις πληροφορίες για τα προφίλ των συλληφθέντων να διαδέχονται η μία την άλλη.

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, 16χρονων και 17χρονων που εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαϊου, προχώρησε η Αστυνομία στον Τύρναβο. Οι τρεις κατηγορούνται για βιασμό και ο τέταρτος για συνέργεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης στην Αστυνομία, πέντε φέρεται να ήταν τα άτομα που τη βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι, με το ένα να διαφεύγει. Μετά την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων κι ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

08/5/2023