Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ‘’ΩΡΑ ΓΗΣ’’-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...

2021-03-27

ΣΧΟΛΙΟ 1

Η «Ώρα της Γης» η μεγαλύτερη παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF, θα σημάνει και φέτος, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 20.30 έως τις 21.30, οπότε και εκατομμύρια πολίτες, φορείς, κοινότητες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μια ώρα, διαδίδοντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα ηχηρό μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας και της μοναδικής του βιοποικιλότητας.

Το 2021 είναι άλλη μία κρίσιμη χρονιά για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Ταυτόχρονα με τη «μάχη» που δίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση.

Ο Δήμος Αλμωπίας, αρωγός τέτοιων προσπαθειών, συμβάλλει και σε αυτή την προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη και καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να κάνουν το ίδιο, σβήνοντας τα φώτα και του δικού τους σπιτιού για μια ώρα.

Επίσης, συσκότιση θα πραγματοποιηθεί για μια ώρα σε κεντρικά σημεία της πόλης της Αριδαίας, καθώς και των Κοινοτήτων ,των οποίων η διαχείριση αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου.

Ας ενεργοποιηθούμε! Μια ώρα με σβηστά τα φώτα στο σπίτι, είναι πολλές ώρες ανάσας για «το μεγάλο μας σπίτι», τον Πλανήτη Γη!

27-3-2021/11:50

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-03-27 13:09

Το Όνομά σας:

ΜAKIS

Μήνυμα:

Αν ηταν να βαλουν το μισθο τους που παιρνουν οι αιρετοί, θα ηταν τοσο ευαισθητοποιημένοι;