Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΙΕΡΕΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ… ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-24

Άγριος καβγάς και ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον δικηγόρο του παπά-βιαστή: «Να σας θυμίσω πώς κάνατε καριέρα;»

Mετά την ένταση που επικράτησε με τον Γιώργο Παπαδάκη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια, μίλησε στο «Πρωινό» και τα έβαλε με τη Φαίη Σκορδά.

Ο πρωτοφανής καβγάς ξεκίνησε όταν η Φαίη Σκορδά είπε στον δικηγόρο: «Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά.

 Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μια ευαισθησία, χαμηλούς τόνους... Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό, έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

«Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα», απάντησε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα...», απάντησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Ο κ. Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή», είπε με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος. Τότε, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;».

«Να σας πω, κυρία Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι. Μη με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνονα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ», της είπε ο δικηγόρος.

«Με πάρα πολλή δουλειά», απάντησε με ψυχραιμία η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια στην επικοινωνία παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες της εκπομπής, με την τηλεφωνική επικοινωνία να διακόπτεται απότομα.

«Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV...», είπε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στη Φαίη Σκορδά.

24-01-2022