ΝΥΦΟΥΛΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ 40ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ…

2023-09-02

ΣΧΟΛΙA 2

Η Μαρία Καρρά, με καταγωγή από την Έδεσσα, ζει πλέον εκτός Ελλάδας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή, με έναν νέο άνδρα στη ζωή της!

Η Μαρία Καρρά, η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει, λόγω των ακινήτων που διέθετε ο γνωστός δημοσιογράφος σύζυγός της, αποφάσισε τελικά να ζήσει στο Μαϊάμι.

Εκεί, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, κατόπιν δικής της επιθυμίας. Είναι το σπίτι που της αρέσει περισσότερο από όλα κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως μόνιμη κατοικία και να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι, μακριά από όλους και από όλα και αφού βέβαια λάβει το μερίδιό της από την τεράστια περιουσία του συζύγου της. Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο, Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Η Μαρία Καρρά είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα.

Ο αείμνηστος δημοσιογράφος είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε περιγράψει τη γνωριμία τους: «Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα "γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα, αυτή την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι;". Και μου λέει "είστε τρελός κύριε"».

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές». Είχαν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας το 2019. Η τελετή έγινε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας με… παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ». Οι δυο τους ήταν αχώριστοι, καθώς η εντυπωσιακή Μαρία Καρρά βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, από την οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη που είχε συντάξει στο Μονακό, η Μαρία Καρρά παίρνει το 35%.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΙ, είναι πως η χήρα του Τράγκα είναι ξανά ερωτευμένη και έτοιμη να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή!

Εκτός διαθήκης Τράγκα ράβδοι χρυσού και ακίνητα του… Παναμά – Πώς θα τα μοιράσει η οικογένεια

Στο φως ήρθε η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, που συντάχθηκε στο Μονακό.

Τι κληροδοτεί στη σύζυγο του, Μαρία Καρρά και τι στους δυο γιους του, Γιάννη και Φρέντυ από την πραγματικά αμύθητη περιουσία του;

Να θυμίσουμε πως η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα έχει δεσμεύσει το συνόλο της τεράστιας περιουσίας του εκδότη- δημοσιογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021.

Στις 15 σελίδες της ξετυλίγεται μέρος μόνο της τεράστιας περιουσίας Τράγκα, το οποίο ο δημοσιογράφος και εκδότης περιγράφει σε ποια άτομα θέλει να καταλήξει. Πρόκειται για συγκεκριμένα αποκτήματα, κινητά και ακίνητα, τα οποία κληροδοτεί στη σύζυγό του Μαρία Καρρά και στους δύο γιους του Γιάννη και Φρέντι Τράγκα.

Η διαθήκη του δεν περιλαμβάνει το σύνολο των ακινήτων που έχουν προκύψει σε Ελλάδα και εξωτερικό όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του εκλιπόντος, αλλά και τις ράβδους χρυσού που εντοπίστηκαν στο εξωτερικό, αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

Ο Μπάμπης Καούκης, Γενικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας Εφοριακών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόσθεσε ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι σε διερεύνηση από την Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που ίσως κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια, κανείς δεν μπορεί να πάρει τίποτα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι αν βρεθεί ότι αποκτήθηκαν με «μαύρο χρήμα» τότε θα τα πάρει το Δημόσιο ή εάν είναι… καθαρά, τότε μπορούν οι κληρονόμοι να τα πάρουν και να τα πουλήσουν ή να τα κάνουν ό,τι θέλουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως και το σχόλιό του πως οι ράβδοι χρυσού που είναι σε θυρίδα και αρκετά ακίνητα είναι εκτός διαθήκης και είναι περίεργη ιστορία, καθώς τα είχε αγοράσει μέσω… Παναμά και αυτά θα διανεμηθούν στους κληρονόμους μέσω των μετοχών και όχι της κληρονομίας!

Γιώργος Τράγκας: H βίλα στη Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η βίλα του Γιώργου Τράγκα, που υπήρχε στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στην Μύκονο, πουλήθηκε.

Μετά το ξέσπασμα της γυναίκας του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά για τα πόθεν εσχές της έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλα τα χρέη και οι υποχρεώσεις σε σειρά.

Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης, όπως είχε αποκαλύψει ο Alpha, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο, την οποία ο δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει στο γιο του, Γιάννη Τράγκα, αγγίζοντας το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια στιγμή και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από τη Μαρία Καρρά καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτήν την κίνηση, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του, στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν, ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει.

Μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, η βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων.

Η εν λόγω βίλα επέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.

Πηγή: https://klik.gr

02/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-02 20:48

Μήνυμα: Ποιος θα το χαρεί αυτό το κορμί

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-04 01:54

Μήνυμα: Λεφτά αλλά με τη τρόπο;