ΣΟΚ: ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 10ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!

2022-01-11

Έξω φρενών ο πατέρας της 10χρονης, όταν είδε την κόρη του να μπαίνει στο σπίτι και να ξεσπάει σε λυγμούς. Η παρενόχληση του παιδιού έχει γίνει θέμα συζήτησης, σε ολόκληρη την πόλη...

Ένα παιδί επιστρέφει μαζί με τον θείο του, στο σπίτι, μετά από το μάθημα σε φροντιστήριο. Ένας άντρας τους ακολουθεί και εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο θείος περπατάει μπροστά από την 10χρονη. Οι περιγραφές της μικρής προκαλούν αίσθηση στο Βόλο και όχι μόνο.

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (10-01-2022) με έναν άντρα, ο οποίος κατηγορείται από γονείς 10χρονου κοριτσιού ότι της ζήτησε να τον ακολουθήσει, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες. Το σκηνικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 17:00, όταν το 10χρονο κορίτσι επέστρεφε από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην οδό Κασσαβέτη, με προορισμό την οικία του.

Σύμφωνα με όσα ο πατέρας της μικρής κατήγγειλε στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου και κατέθεσε στην Αστυνομία, η κόρη του επέστρεφε στο σπίτι από το φροντιστήριο συνοδευόμενη από τον θείο της, ο οποίος βάδιζε μπροστά από τη 10χρονη.

Το κορίτσι περιέγραψε λίγο αργότερα σε κατάσταση σοκ ότι τις στιγμές που ο θείος της, είχε στραμμένη μπροστά την προσοχή του, καθώς προπορευόταν, ο άγνωστος άντρας της ψιθύριζε και της έκανε νοήματα να τον ακολουθήσει, ενώ έκανε και άσεμνες χειρονομίες. Η ανήλικη είχε παγώσει και της ήταν αδύνατο εξαιτίας του φόβου της να αρθρώσει έστω μια λέξη στον θείο της, στη διάρκεια της διαδρομής, για όσα συνέβαιναν με τον άντρα που την ακολουθούσε.

Όπως ανέφερε, μπαίνοντας στο σπίτι και κλαίγοντας με λυγμούς, στους γονείς της, ο άνδρας αλλοδαπός (μιλούσε σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις περιγραφές), ηλικίας μεταξύ 50-55 ετών, της έκανε άσεμνες χειρονομίες, ενώ μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι, της είπε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά: «Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

Μόλις το παιδί βρέθηκε εντός του σπιτιού του και τα γνωστοποίησε στους γονείς του, ο πατέρας του κοίταξε από το παράθυρο και αντιλήφθηκε ότι το πρόσωπο το οποίο περιέγραφε η κόρη του ήταν ακόμη έξω από την κατοικία τους. Εξαγριωμένος έτρεξε να προλάβει τον άνδρα, με τον ίδιο τελικά να έχει διαφύγει.

11-01-2022/12:40