ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ''!!

2023-01-18

ΣΧΟΛΙΟ 1

Αρκετές εκφράσεις με υπονοούμενα, που πολλές φορές ξεπέρασαν τα όρια!!,  ακούσθηκαν κατά την τελευταία (16/01/2023) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ειδικότερα μεταξύ των δύο πάλαι ποτέ συνεργατών,  του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκου Δημήτρη,  και του πρώην και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας, Μπίνου Δημήτρη, από τις οποίες διαφαίνεται ότι η κόντρα τους καλά κρατεί!!

Αίσθηση προκάλεσε ο διάλογος μεταξύ Μπίνου και Κετικίδη, όταν ο δεύτερος αναφερόμενος στο έργο της νυν Διοίκησης, ανέφερε ότι όλα σχεδόν λειτουργούν τέλεια (λακκούβες!!, φωτισμός!!, καθαριότητα!!) κλπ θέματα της καθημερινότητας, για να σχολιάσει δηκτικά ο Μπίνος Δημήτρης για τον πρώην συνεργάτη του, απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο Μπάτση Δημήτρη, ότι ''Και εμένα έτσι μου έλεγε γι΄ αυτό και έχασα τις εκλογές, όπως θα τις χάσεις και εσύ''!!

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι η δεύτερη Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ως άνω ημέρα (16/01/2023) ύστερα από την αποχώρηση των παρατάξεων Χατζηδημητρίου και Μπίνου και κατόπιν της ανάγνωσης καταλόγου των παριστάμενων συμβούλων, βρέθηκαν να είναι παρόντες μόνο 11 σύμβουλοι και ως εκ του Νόμου δεν υπήρξε απαρτία, οπότε αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. 

18/01/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-01-19 09:47

Μήνυμα: Φυσικά και θα χάσει τις εκλογές ο Μπατσης. Θα τις ξαναχασεις κι εσύ Δημήτρη Μπινο. Ξέρεις γιατί; Επειδή είστε δοκιμασμένοι και οι δημότες σας έκριναν ως μέτριους και ανεπαρκείς. Είναι τυχαίο ότι κανείς δήμαρχος δεν επανεκλεχτηκε στον Καποδιστριακο ή Καλλικρατικο Δήμο Αριδαίας- Αλμωπιας; Είναι απλο: Οι δημότες τους έκριναν ανεπαρκείς.