ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο σήμερα Τρίτη 28/9/2021 η μεσημβρινή προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 26 θέματα της ημερήσιας διάταξης και τα δύο έκτακτα.

Μία αναφορά του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης αναφορικά με τα όσα λέχθηκαν στην προ ημερών Γενική Συνέλευση της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Αλμωπίας, με έμμεση αναφορά στα όσα είχε πει ο Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος... σήκωσε αμέσως το γάντι και ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ Μπίνου, Βέσκου και Μπάτση...

...   υπεραμυνόμενος των θέσεών του, αφήνοντας υπονοούμενα για την παράταξη που συνεργαζόταν με την παράταξη Μπάτση, η οποία αποχώρησε από τη συνέλευση χωρίς να ψηφίσει, αν και το υπό συζήτηση χρονικό διάστημα αφορούσε και τη δική του παράταξη που συνεργαζόταν με την παράταξη Μπάτση, όπως υποστήριξε ο Μπίνος Δημήτρης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τα όσα ενδιαφέροντα και ενίοτε... διασκεδαστικά ειπώθηκαν στην παραπάνω συνεδρίαση, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε την αντιπαράθεση μεταξύ Μπίνου, Μπάτση, Βέσκου και Κετικίδη για θέμα που αφορούσε την άρδευση... 

28-9-2021/16:12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-29 10:28

Μήνυμα:

ντροπήηηηηηηηηηηηηηηηηηη