ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ‘’ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-10

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09/11/2021 η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία ψηφίσθηκαν τα 17 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Απόντες από τη συνεδρίαση για τους δικούς τους λόγους, οι Χατζηδημητρίου Σάκης και ο συνήθης ύποπτος εδώ και αρκετό καιρό, Τσάνταλης Παράσχος.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων, τον λόγο έλαβε ο Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος ζήτησε για μία ακόμη φορά, οι συνεδριάσεις των θεσμικών οργάνων του Δήμου Αλμωπίας, να γίνονται διά ζώσης, όπως γίνονται πλέον εδώ και καιρό σε αρκετούς Δήμους.

Από τα 17 θέματα της ημερήσιας διάταξης τα 16 ψηφίσθηκαν ομόφωνα, εκτός από το δεύτερο που αφορούσε την ''Εισηγητική έκθεση Γ τριμήνου έτους 2021 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας'' και αυτό γιατί όπως παρατήρησε και απέδειξε με αριθμούς ο Μπίνος Δημήτρης, υπάρχουν πολύ χαμηλά ποσοστά εισπραξιμότητας, αλλά και αργοπορία στην εκτέλεση των έργων, καταψηφίζοντας το θέμα.

Από τα ενδιαφέροντα της συνεδρίασης, ήταν και η συζήτηση του 9ου θέματος που αφορούσε την έγκριση των όρων του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια δύο βαρέων μηχανημάτων έργων και συγκεκριμένα την αγορά ενός φορτηγού αξίας 112.000,00 χιλιάδων ευρών και ενός Φουξ, αξίας 110.000,00 ευρώ, αλλά και η δαπάνη 100.000,00 ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό της οδού Κ. Γαρέφη, κάτι που επανέλαβε με έμφαση και στόμφο στο τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της επιτροπής και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο σε λίγο...