ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2022-02-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Tύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση στο Facebook από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Κούγιας «έχει καταντήσει στα μάτια της κοινής γνώμης πιο σιχαμένος από όλους τους βιαστές, παιδόφιλους, δολοφόνους και λοιπούς εγκληματίες που έχει υπερασπιστεί κατά καιρούς».

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Tύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ' εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιερχομένου δημοσίευση».

Η ανάρτηση που προκάλεσε την οργή του Αλέξη Κούγια

Ο υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook τα εξής:

«Ο κ. Κούγιας είναι κατά δήλωσή του ένας κορυφαίος επιστήμονας. Παρότι οι δεκάδες καταδικασμένοι και φυλακισμένοι πελάτες του μπορεί να διαφωνούν, δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε.

Ο κ. Κούγιας τρέφεται από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις, πιθανόν γιατί στις δικαστικές αίθουσες δεν τη γλιτώνει λόγω ακαταλόγιστου.

Ο κ. Κούγιας είναι η επιλογή του παρασυστήματος που θέλησε να καταδικάσει τον ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία. Τα πήγε τόσο καλά που το παρασύστημα τον χρησιμοποίησε μόνο ως τηλεμαϊντανό και στις αίθουσες επίλεξε κανονικούς δικηγόρους. Και μετά τις αλλεπάλληλες ήττες δεν πήγαν καν στον τελευταίο βαθμό εκδίκασης.

Η αυτοπρότασή του να καταστεί συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Άλκη που ζει τραγικές στιγμές- αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία με τόση αγάπη -έχει έναν μοναδικό σκοπό:

Την εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, μιας δολοφονίας ενός αθώου παιδιού ώστε να βγάλει το απύθμενο κόμπλεξ του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτό τον έχει ήδη κάνει στα μάτια της κοινής γνώμης πιο σιχαμένο από όλους τους βιαστές, παιδόφιλους, δολοφόνους και λοιπούς εγκληματίες που έχει υπερασπιστεί κατά καιρούς.

Από σεβασμό στην μνήμη του Άλκη, στην υπέροχη οικογένειά του και την σοβαρότητα των στιγμών, δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τις ασυναρτησίες που εκστομίζει για την οικογένεια Σαββίδη και συνολικά την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τα συλλέγουμε και τα δίνουμε στη δική μας νομική ομάδα που θα ασχοληθεί μαζί του εκεί που πρέπει, όπως πρέπει.

Την συνέχεια την ξέρει κι ο ίδιος. Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το δικαστήριο μαζί μας.

ΥΓ. Αυτή είναι η τελευταία αναφορά μας στον κ. Κούγια, που λογικά θα αφηνιάσει. Ό,τι και να τον βάλουν να πει ή να γράψει, θα μας τα εξηγήσει στα δικαστήρια».

15-02-2022/09:17

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-15 10:19

Μήνυμα:

Καλα θα κανει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βαλει χερι αυτους τους ανεγκεφαλους παρα να γραφει μπουρδες ,γιατι δεν τους φταιει τωρα ο κουγιας αλλα τα καλοπαιδα που φωναζαν απαραδεκτα συνθηματα και προσβλητικα λογια στην μηνημη του παλληκαριου τον φαγανε αυτα τα καθηκια , αυτα απο εναν υγιει φιλαθλο του ΠΑΟΚ.