ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

2021-06-13

Αγαπητοί μαθητές,

Έφτασε η στιγμή, που καλείστε να δώσετε τον πιο σημαντικό αγώνα στην μαθητική σας ζωή. Έφθασε η στιγμή των πανελλήνιων εξετάσεων, που θα αποτελέσουν σταθμό, για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μια αφετηρία στην οριοθέτηση νέων στόχων.

Σε αυτή την δοκιμασία, να έχετε στη σκέψη σας, ότι η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις. Βασικός στόχος, είναι να είστε πρώτα ευτυχισμένοι στην ζωή σας και έπειτα χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία, που σας έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Σίγουρα, όλο αυτό το διάστημα, έχετε συνοδοιπόρους, τις οικογένειές σας, αλλά και τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, οι οποίοι έχουν συμβάλλει με τον δικό τους τρόπο, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να εξοπλιστείτε με τα εφόδια, που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για να φτάσετε στον στόχο σας.

Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας και ψυχραιμία θα δώσετε αυτό τον αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχηθώ ολόψυχα, σε όλους εσάς, Καλή Επιτυχία και Δύναμη τόσο για αυτήν την σημαντική στιγμή της ζωής σας, όσο και για κάθε στόχο της ζωής σας. Νοερά, μέσα από την σκέψη μας, θα είμαστε όλοι μαζί σας.

Επίσης, εύχομαι υγεία και υπομονή στις οικογένειές σας, να είναι πάντα δίπλα σας και να στηρίζουν τις επιλογές σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ

13/6/2021