ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ''Κ'' ΠΟΥ ΚΟΣΜΗΣΕ ΤΗΝ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

2021-07-02

Την τιμητική της είχε σήμερα Παρασκευή 02/7/2021,πρωινές ώρες, μία παλιά γνώριμη στην Π.Ε Πέλλας, η οποία εισέπραξε τα εγκώμια και την αναγνώριση και από τους πολιτικούς της αντιπάλους για τη δουλειά που έκανε και κάνει ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στην Π. Κ. Μακεδονίας.

Αναφερόμαστε στην Αηδονά Αθηνά (Νανά), γνωστή από τη θητεία της για δύο περίπου χρόνια στο τιμόνι της Π.Ε Πέλλας, ως Αναπληρώτρια Αντιπεριφεριάρχης, η οποία άφησε σε όλους τις καλύτερες των εντυπώσεων και ειδικά για τον άψογο τρόπο που συνεργάστηκε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Έτσι λοιπόν σήμερα Παρασκευή 02/7/2021 κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με τηλεδιάσκεψη, κατά την οποία συζητήθηκε ένα και μοναδικό θέμα, το οποίο αφορούσε...

... "Έγκριση λογοδοσίας της Οικονομικής Επιτροπής για ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου, δια μέσου της Προέδρου της, με την υποβολή έκθεσης πεπραγμένων, σύμφωνα με το αρ. 176 .παρ. 3. του Ν.3852/2010 όπως ισχύει"...

... την εισήγηση του οποίου έκανε η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Π. Κ. Μακεδονίας, Αηδονά Αθηνά, μετά το πέρας της ομιλίας της, εισέπραξε από φίλους και... εχθρούς τα εύσημα για τη δουλειά που έκανε και κάνει, γι΄αυτό και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη Τζιτζικώστα Απόστολου, άσχετα εάν κατά τη ψηφοφορία που ακολούθησε, κάποιες παρατάξεις έδωσαν λευκή ψήφο.

02-7-2021/12:36