ΤΖΑΜΤΖΗΣ: ''ΜΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ''!!

2021-04-09

Ξεπέρασε τον εαυτό του στα ψέματα, ο συνδυασμός ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ του κ. Γιαννούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην προσπάθεια του να «κτυπήσει» πολιτικά τόσο έμενα ως Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, όσο και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σκύδρας, έγινε το 1985 από την Κοινότητα Σκύδρας. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ Κοινοτάρχης στην Σκύδρα.

Η χωροθέτηση του βιολογικού καθαρισμού που έγινε από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, δεν έγινε από μένα. Ανέλαβα Δήμαρχο Σκύδρας στις 15-12-1989, μετά από τις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου 1989.

Ο συνδυασμός του κ Γιαννούλη ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, λέει ψέματα, ότι έγινε από μένα η χωροθέτηση του βιολογικού καθαρισμού Σκύδρας σε λανθασμένο σημείο.

Ο βιολογικός καθαρισμός Σκύδρας, τον οποίο ενέταξα μετά από μεγάλη προσπάθεια στο Ταμείο Συνοχής, ήταν άθλος για τον μικρό, νεοσύστατο από συνένωση 6 κοινοτήτων, Δήμο Σκύδρας. Χωρίς ΔΕΥΑ, αλλά έχοντας φροντίσει να έχουμε πλήρεις μελέτες, ενταχθήκαμε στο Ταμείο Συνοχής γιατί είχαμε ετοιμότητα. Επειδή δεν καλύπταμε την προϋπόθεση το έργο μας να είναι ύψους 15 εκατ. ECU(πρόδρομος του ευρώ), μας ενέταξαν ως ομάδα, τους Δήμους Σκύδρας, Πόρτο Κουφό και Παλιό Καβάλας, για την κατασκευή των βιολογικών μας καθαρισμών.

Όταν έφυγα από τον Δήμο το 1998, είχαν κατασκευαστεί πολλά χιλιόμετρα αποχετευτικού δικτύου σ όλο τον Δήμο Σκύδρας . Το έργο μάλιστα του αγωγού λυμάτων από Μαυροβούνι προς Βιολογικό καθαρισμό, ενώ ήταν δημοπρατημένο, η επόμενη δημοτική αρχή επέλεξε να μην το υλοποιήσει.

Ο συνδυασμός ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ του κ. Γιαννούλη, μόνο μπροστά δεν κοιτάζει.

Κοιτάζει πίσω και προσπαθεί με τεράστια άθλια ψέματα και ρίχνοντας λάσπη σε μένα, με αναφορές στο 1985 (σκέπτονται προφανώς, ποιος θυμάται τώρα τι έγινε τότε), να κάνει αντιπολίτευση. 

09-4-2021/10:03