ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ...

2022-04-03

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάστηκε στο Δήμο Αλμωπίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ένα διήμερο γεμάτο παιδικά βιβλία όλων των ειδών, είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν στις 1 και 2 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι φίλοι, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Έκθεση Παιδικού Βιβλίου, την οποία διοργάνωσε η ΔΗΚΕΑ σε συνεργασία με όλα τα βιβλιοπωλεία της Αριδαίας και τις Βιβλιοθήκες των κοινοτήτων Φιλώτειας και Γαρεφείου.

Την έκθεση επισκέφθηκαν μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Αλμωπίας, καθώς και εκατοντάδες οικογένειες, οι οποίοι απόλαυσαν αναγνώσεις παιδικών βιβλίων, τραγούδια, παιχνίδια και face painting.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος παρότρυνε τα παιδιά να διαβάζουν περισσότερα βιβλία και να αφήσουν στην άκρη τα ηλεκτρονικά μέσα, ώστε να διευρύνουν την σκέψη και τους ορίζοντές τους.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, Γιώργος Συλλέκτης, δήλωσε: Για εμάς είναι σημαντικό όλα τα παιδιά του τόπου μας, να έχουν πρόσβαση στο βιβλίο , ώστε να γίνουν φίλοι της γνώσης. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας περισσότερες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, πάντα με σεβασμό προς τα παιδιά.

03/4/2022