ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΝΗΣΤΙΚΟΙ'', ΧΩΡΙΣ ''ΜΠΑΝΙΟ'' ΚΑΙ ΚΑΦΕ... ΜΕΤ΄ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2023-10-14

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΓΙΑΤΙ  ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

Γεμάτη από επισκέπτες και σήμερα Σάββατο 14/10/2023 και μάλιστα από τις πρώτες πρωινές ώρες η Λουτρόπολη Αλμωπίας, οι οποίοι ήρθαν να διασκεδάσουν, να γευματίσουν, να απολαύσουν τον καφέ τους και το μπάνιο τους κλπ αξιοθέατα της περιοχής.

Δυστυχώς όμως, ''νηστικοί'', χωρίς ''μπάνιο'' και καφέ... μετ΄εμποδίων ήπιαν και θα πιουν, καθόσον ούτε εστιατόριο υπάρχει, ούτε πισίνα για να κάνουν μπάνιο, αλλά και για να πάρουν τον καφέ ή αναψυκτικό τους στήνονται στην… ουρά σαν στρατιωτάκια!!

Ειδικότερα και όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά η ιστοσελίδα μας, το εστιατόριο πλέον της Λουτρόπολης κατέβασε ρολά, εδώ και 10 ημέρες περίπου (ΔΕΣ και ΕΔΩ) ενώ σήμερα Σάββατο 14/10/2023, επρόκειτο να γίνει η οριστική παράδοση-παραλαβή του μισθίου από τον απερχόμενο εκμεταλλευτή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που τον ανέμεναν να προσέλθει στο σημείο και να αρχίσει η διαδικασία ελέγχου των υλικών παράδοσης, σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί, μεταξύ των δύο συμβαλλομένων πλευρών.

Ούτε όμως και μπάνιο μπορούσαν να κάνουν στη μεγάλη-ανοικτή πισίνα, καθόσον λόγω βλάβης της αντλίας, δεν λειτουργούσε. Να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν έναν μήνα περίπου με αποτέλεσμα να βγει και πάλι η παραπάνω πισίνα εκτός λειτουργίας. Ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα η βλάβη για να δοθεί και πάλι προς χρήση στους επισκέπτες.

Αλλά και όσοι ήθελαν να απολαύσουν τον καφέ ή αναψυκτικό τους στην Λουτρόπολη, έπρεπε δυστυχώς για να εξυπηρετηθούν, να στηθούν στην ουρά περιμένοντας πάνω από 05-10 λεπτά όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα μας,  καθόσον η Διοίκηση για τους δικούς της λόγους προτίμησε το ΣΕΛΦ-ΣΕΡΒΙΣ, προκαλώντας τα εύλογα παράπονα και διαμαρτυρίες των θαμώνων, πέραν του γεγονότος ότι δυστυχώς εν έτη 2023 δεν υπάρχει WI-FI στο αναψυκτήριο (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ελπίζουμε η νέα Διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου και θα αναλάβει τις τύχες της επιχείρησης τον Φεβρουάριο του 2024, να βάλει τάξη στην επιχείρηση, ώστε να μην παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα ταλαιπωρίας και δυσφήμησης της Λουτρόπολης!!

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

14/10/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-10-14 16:33

Μήνυμα: Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα κύριοι του Δήμου την δεύτερη θητεία τι την θέλατε για να τα κλείσετε τελειος