ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ 24ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ 35ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ !!

2022-02-15

Τον εφιάλτη στα χέρια ενός Ιρακινού έζησε μια 24χρονη από τη Συρία - Κατήγγειλε ότι τη βίασε και ότι κακοποίησε το παιδί της

Τον εφιάλτη ζούσε μία 24χρονή πρόσφυγας από τη Συρία με την 4χρονη κόρη της που φιλοξενούνταν στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Ιανουαρίου σε σπίτι ζευγαριού από το Ιράκ.

Η 24χρονη κατήγγειλε πως δυο φορές ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, τη βίασε και ασκούσε βία τόσο στην ίδια όσο και στο ανήλικο παιδί της. Τελικώς η πρόσφυγας κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στην Ασφάλεια Λευκού Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας, από τα μέσα Ιανουαρίου όποτε και διέμενε στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με το ανήλικο αγοράκι της τεσσάρων ετών, το ζευγάρι Ιρακινών ασκούσε σωματική βία σε βάρος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης, ο 35χρονος άνδρας την βίασε δύο φορές. Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια όταν κατάφερε να φύγει από το σπίτι βρίσκοντας μια δικαιολογία. Ο 35χρονος ο οποίος υποψιάστηκε ότι η 24χρονη κατήγγειλε το συμβάν, απειλούσε τη ζωή της ίδιας αλλά και του ανήλικου παιδιού της.

Ο 35χρονος Ιρακινός είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Έτσι χθες το βράδυ αστυνομικοί με την συνδρομή των ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση και συνέλαβαν το ζευγάρι Ιρακινών.

Το ζευγάρι των Ιρακινών αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr και thestival.gr

15-02-2022/13:01