ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: ‘’ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ’’...

2021-10-28

Η Έδεσσα είναι η μοναδική πρωτεύουσα νομού χωρίς ΜΕΘ και σε λίγο καιρό θα εξυπηρετείται από κέντρο υγείας. Αυτό δεν φαίνεται να οδηγεί το Δήμαρχο σε ουσιαστικές αποφάσεις αλλά αντίθετα στις γνωστές φωτογραφίες σε ασάφειες και αοριστολογίες.

Από την πρώτη στιγμή κινηθήκαμε θεσμικά χωρίς άσκηση αντιπολίτευσης έχοντας πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ομοψυχία όπως και τη θεσμική προτεραιότητα του Δημάρχου, ως πρώτο πολίτη, να δώσει το έναυσμα για κινητοποιήσεις.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ίδιος και η παράταξή του καταψήφισαν:

1.Τη συνολική παραίτηση των Δημοτικών Συμβούλων εφόσον σε 15 ημέρες δεν έχει ανακληθεί η εγκληματική απόφαση.

2.Τη υιοθέτηση των αιτημάτων των νοσοκομειακών ιατρών, δήλωση στήριξής τους και σύσσωμη παρουσία στις κινητοποιήσεις τους.

Τέλος αρνήθηκε να αποσαφηνίσει τις πραγματικές του προθέσεις όταν του ζητήσαμε να ηγηθεί των κινητοποιήσεων οι οποίες θα πρέπει να νεκρώσουν το Δήμο.

Η εποχή για επισκέψεις επιτροπών στον Υπουργό έχει παρέλθει. Είναι η δεύτερη φορά που οι εκπρόσωποι του υπουργείου υγείας περιορίζονται σε ασάφειες και γενικές υποσχέσεις.

Η Κοινωνία σε Κίνηση με την πρόταση παραίτησης τοποθετεί το ιερό αγαθό της δημόσιας υγείας πάνω από πρόσωπα και θέσεις.

Ο χαμός δεκάδων συμπολιτών μας την περασμένη χρονιά στιγμάτισε για πάντα τον τόπο και τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτό για εμάς.

Όποιος θέλει να ισορροπήσει ανάμεσα σε δημόσιες σχέσεις, κομματικές διαγωγές και επικοινωνιακά τεχνάσματα αναλαμβάνοντας την ευθύνη των αποτελεσμάτων της ερχόμενης έξαρσης της πανδημίας σε ένα ακόμα πιο υποβαθμισμένο νοσοκομείο μπορεί να το κάνει.

Εμείς Όχι!!!

Κύριε Δήμαρχε η ιστορία απέδειξε ότι με την υποταγή δεν κερδίζεται τίποτα!

Είστε υποχρεωμένος να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για τον κόσμο που σας

ανέδειξε τρεις φορές Δήμαρχο.

Αν το κάνετε η Κοινωνία σε Κίνηση θα είναι δίπλα σας!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

28/10/2021